STIGLA PRINOVA

Proslavljena hrvatska manekenka pohvalila se da je rodila, a zatim je tu vijest izbrisala!

‘Vrijedilo te je čekati, ljubavi moja‘ - napisala je u objavi na Instagramu koju je ubrzo izbrisala.

Kristina Šalinović

 Neja Markicevic/Cropix

Bivša manekenka i frizerka Kristina Šalinović, čije je lice krasilo brojne naslovnice najprestižnijih svjetskih modnih časopisa, dočekala je rođenje svog prvog djeteta, koje je dobila s talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem. Velikom viješću, ali i fotografijama bebice, pohvalila se na svom Instagram profilu gdje je često posljednjih mjeseci objavljivala događaje iz svih faza trudnoće, te ponosno pokazivala svoj trudnički trbuh.

Naime, njezina je bebica na svijet došla nakon čak četiri godine neuspjelih umjetnih oplodnji, a da se svaka žrtva i čekanje isplatilo potvrdila je u emotivnom statusu posvećenom njenom prvom djetetu.

"'Vidjet ćeš jednog dana kad budeš imao svoje dijete', poznate su riječi svake mame vlastitom djetetu a točnije ne mogu biti! Vrijedilo te je čekati, ljubavi moja!", napisala je bivša slavna manekenka, a zatim je tu objavu izbrisala.

image

Kristina Šalinović

Neja Markicevic/Cropix

Inače, Kristina Šalinović posljednjih nekoliko godina živi u Milanu gdje je upoznala svog partnera Enrica Miglioratija s kojim se u veljači i zaručila nakon šest godina sretne veze. Tijekom svoje bogate karijere Kristina Šalinović surađivala je s nekim od najvećih imena svjetske modne scene, poput Toma Forda, Karla Lagerfelda, Albera Elbaza, Jean Paul Gaultiera i brojnih drugih, a revije je nosila na svim većim modnim događanjima, od Pariza do New Yorka. Iako više ne živi ovdje, hrvatska je javnost i dalje rado prati. Hrvatsku je javnost svojevremeno dirnula i iskrenim priznanjem kako je bila žrtva vrlo posesivne veze u prošlosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:50