POBJEDNICI 2. VEČERI

Prve reakcije finalista Dore; Baby Lasagna: ‘Nisam spavao, a od jutra sam valjda četiri puta bio na wc-u‘

Održana je druga polufinalna večer Dore, a u finale su prošli Alen Đuras, Marcela, Lara Demarin, Baby Lasagna, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo i Boris Štok

Baby Lasagna

 Vanesa Pandzic/Cropix

Održana je druga polufinalna večer Dore, a finalisti su se obratili okupljenim novinarima tijekom presice koja je održana nakon glazbenog spektakla na HRT-u.

"Plesač koji je na generalnoj probi ozlijedio gležanj na kraju je uspio otplesati sa mnom", rekla je finalistica Lara Demarin.

image

Lara Demarin

Renato Branđolica/hrt/

"Zadnjih mjesec dana zbog Dore sam spavao u prosjeku četiri sata, a ja sam od tipova kojima treba 9 sati sna. Nervoza je i danas učinila svoje; od jutra sam valjda četiri puta bio na wc-u. Tijekom nastupa sam se toliko uzbudio da sam nehotice mikrofon na nastupu odmicao od sebe. To je zbog uzbuđenja. Ali na kraju je sve dobro ispalo, a inspiraciju za pjesmu tražio sam i dobio u spoju modernog i elemenata tradicionalne Istre. Jesam li u međuvremenu napisao i hrvatsku verziju pjesme? Nisam2, rekao je Baby Lasagna.

image

Baby Lasagna na Dori

Privatna Arhiva/

"Ne daj bože da Vatra ide u Švedsku, a ako nas baš odaberu, odmah u ponedjeljak krećem na put jer se bojim aviona. Avion, to je za mene nešto strašno", rekao je frontmen Vatre, Ivan Dečak.

image

Ivan Dečak

Vanesa Pandzic/Cropix

"Drago mi je što je večeras u polufinalu bilo toliko divnih i toliko različitih glazbenika. Hoću li se i opet prijaviti na Doru 2025. ako ovaj put ne pobijedim? Zašto ne? Mahmood se u Italiji pet puta natjecao na Sanremu. Dakle, ako ne pobijedim ove godine, evo mene i dogodine", rekao je Damir Kedžo.

image

Damir Kedžo

Renato Branđolica/hrt/

"Najdraže drago kamenje a da nije dijamant? Evo, Kedžo mi šapće: Dva dijamanta. Što se tehničke greške tiče, ja je nisam čula, a nadam se da se neće ponoviti u nedjelju u finalu", rekla je Natalie Balmix.

image

Lara Demarin

Renato Branđolica/hrt/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:11