ŠTO KAŽE PUBLIKA?

Prve reakcije interneta na ovogodišnju Doru, pljušte prigovori: ‘Ako je mogla Konstrakta može i Mama ŠČ!‘

Jedna od prvih zamjerki koje su korisnici Facebooka imali u vezi ovogodišnje Dore je ozvučenje

Pobjednici Dore 2023., Let 3, i komentari s društvenih mreža

 Cropix/

Očekivano, Dora 2023. jedna je od najgledanijih TV emisija iz godine u godinu, a uvijek je prate i brojne reakcije diljem društvenih mreža.

Naime, jedna od prvih zamjerki koje su korisnici Facebooka imali u vezi Dore 2023. jest glasnoća matrica i vokala, odnosno, zvuk prijenosa uživo.

image

Komentari na račun ozvučenja

Screenshot/facebook/

Puno komentara dolazi i iz inozemstva, od strane obožavatelja Eurosonga. Neki od spomenutih komentara istaknuli su manjak scenskog nastupa kod Harmonije Disonance, a i oni su primijetili loše ozvučenje.

Pri zbrajanju glasova publike, nastupio je Tony Cetinski, a neki su korisnici Twittera prigovorili duljini njegovog nastupa, nazivajući ga "njegovim koncertom".

Nakon proglašenja pobjednika, riječkih rockera Let 3, porasao je broj komentara na domaćim stranicama raznih društvenih mreža, a mišljenja su podjeljena. Dok neki čitatelji Jutarnjeg u komentarima tvrde da je Let 3 izvrstan izbor za predstavljanje Hrvatske na Eurosongu, ima i komentara koji negiraju njihovu kvalitetu i pobjedničku pjesmu "Mama ŠČ".

image

Facebook komentari

Screenshot/

- Ako je umjetnica mora biti zdrava prošle godine mogla, možemo i mi s ovim - napisao je jedan od komentatora koji je usporedio Let 3 s Konstraktom, srpskom predstavnicom na Eurosongu 2022. godine.

image

Facebook komentari

Screenshot/
image

Facebook komentari

Screenshot/

Neki su komentatori vrlo optimistični i predviđaju pobjedu pjesme "Mame ŠČ" na Eurosongu, dok su drugi pak poprilično kritični i smatraju da je slavni Let 3 "u banani".

image

Facebook komentari

Screenshot/
image

Facebook komentari

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:01