SEVERININE MUKE

Prvi dan škole ima gorko-slatki okus: ‘Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame‘

Sina Aleksandra ispratila je u treći razred, a umjesto fotografije sa sinom, podijelila je njegov crtež koji je dirnuo njene pratitelje
 Ivan Lacković/Cropix

Prvi dan nove školske godine nije samo veliki i važan dan za brojne školarce, već i za njihove roditelje.
Za Severinu današnji dan ima gorko-slatki okus.

Njezin osmogodišnji sin Aleksandar krenuo je u treći razred. Pjevačica je poželjela sretan početak školske godine uz crtež njenog sina Aleksandra.

“Sretno svim roditeljima. Oboružajmo se s puno strpljenja... Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina”, napisala je 48-godišnja pjevačica Severina ispod dirljive objave na Instagramu.

U kratkom roku objava je prikupila veliki broj lajkova i komentara Severininih pratitelja, kojih je na Instagramu više od milijun. Objavom je Severina ganula svoje pratitelje i koji su joj zauzvrat pružili podršku.

“Nema veze, samo opušteno, ne treba slika, znamo da je najljepši momak, čuvaj svoj mir to je najvažnije! Čuvaj zdravlje!”, napisao joj je pratitelj.

“Seve, znaš onu splitsku, 'ko bi gori za čas je doli”, "Vaša ljubav će ipak pobijediti", "Divan je crtež. Sretno", samo su neki od komentara.

“Upravo sam svoje dijete ispratila u školu, jedva sam dočekala da mogu uhvatiti sliku s njom kao što će i sve moje kolegice s posla danas. Ježim se na spomen muškaraca koji nezadovoljstvo i frustraciju iskaljuju na svojoj djeci i njihovim majkama.

Držite se draga Severina, mi svi čekamo sretan kraj ove vaše borbe”, poručila joj je pratiteljica.

image
Ranko Šuvar/Cropix

Podsjećamo, Severina je krajem prošle godine izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Sutkinja je donijela privremenu mjeru prema kojoj dijete odlazi živjeti s ocem, poduzetnikom Milanom Popovićem, a majka ga može posjećivati dva puta tjedno i svaki drugi vikend.

U kolovozu 2019. godine Općinski sud u Zagrebu donio je i privremenu mjeru koja Severini brani da objavljuje Aleksandrove fotografije na društvenim mrežama i sada su sve njene fotografije sa sinom uklonjene s njenog profila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2022 11:16