BRUNO I IVA

Prvi susret bio je neobičan, a onda su se neko vrijeme skrivali: Petković već godinama ljubi jednu od najljepših Hrvatica

Bruno Petković i Iva Šarić jedan su od najljepših domaćih parova, a također su i ponosni roditelji malog Adriana

Iva Šarić i Bruno Petković

 Tonci Plazibat/Cropix/

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je spektakularno pobijedila Nizozemsku rezultatom 4:2 i plasirala se u finale Lige nacija, a naš junak bio je Bruno Petković.

Prvo je zabio pogodak za novo hrvatsko vodstvo, a onda je izborio i jedanaesterac iz kojeg je Luka Modrić pospremio loptu u mrežu i potvrdio plasman u finale.

I dok je cijela Hrvatska slavila Bruna Petkovića, jedna je osoba posebno bila ponosna na njega. Riječ je o manekenki Ivi Šarić, njegovoj zaručnici i jednoj od najpoznatijih hrvatskih WAGsica. Iako nije bila na tribinama u Rotterdamu, svoju je podršku iskazala putem društvenih mreža.

image

Iva Šarić pratila je Bruna Petkovića kod kuće na TV-u

Screenshot Instagram/iva Šarić/

A ljubavna priča bivše manekenke i nogometaša započela je vrlo neobično. Upoznali su se krajem 2019. kad je Iva s njim napravila intervju za emisiju ‘Klub 7‘ na HRT-u, a on ju je nasmijavao svojim dosjetkama i bez suzdržavanja odgovarao na pitanja, ne izbjegavajući čak ni ona škakljivija.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

Screenshot HRT

Zatim je stiglo proljeće 2020., a lijepa Iva čak je dva puta viđena u Petkovićevom društvu pa su mnogi počeli nagađati da su postali par. Skrivanju je došao kraj. Godinu dana kasnije manekenka i šest godina mlađi nogometaš dobili su sina Adriana.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

Tonci Plazibat/cropix/

Ivi, inače diplomiranoj ekonomistici, to je treće dijete, s obzirom na to da je u braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom dobila dva sina - Carlosa i Leona.

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam", rekla je Iva u intervjuu za Gloriju te dodala da se Bruno odlično snašao kao otac i da joj maksimalno pomaže.

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", rekla je Iva u intervjuu za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 17:32