MLADA I TALENTIRANA

Prvo je iznenadila nikad provokativnijim izgledom, a sada se Mia Negovetić našla u ulozi u kojoj je još nismo vidjeli

Mia Negovetić bit će voditeljica emisija ‘Ususret Dori‘, koje se nakon 13 godina vraćaju na televiziju

Spot za pjesmu ‘Mijenjam se‘

 Screenshot/YouTube

Drago mi je što mi je HRT ukazao povjerenje da postanem voditeljica emisija ‘Ususret Dori‘ koje će se subotom prikazivati na HTV2. Ovo je moj debi u tom poslu, fora mi je isprobati kako to izgleda s druge strane mikrofona - kaže Mia Negovetić, voditeljica emisija ‘Ususret Dori‘, koje se nakon 13 godina vraćaju na televiziju. Mjesec dana uoči samog natjecanja, što će se 11. veljače održati u Opatiji, emitirat će se prva od četiri emisije u kojoj će uz voditeljicu Miju sudjelovati Detour, Tajana Belina, The Splitters, Patricia Gašparini i Harmonija disonance.

image

Poison Ivy

image

Tajana Belina

- Nisam se specijalno pripremala za ovu svoju ulogu, jer je zamisao bila da razgovori što ću ih voditi s glazbenicima koji se natječu na Dori budu spontani. Drago mi je što ću na ovaj način imati prilike upoznati ljude koji se bave glazbom - ističe Mia.

S HTV-a doznajemo da će natjecatelji Dore osim na njena pitanja u emisijama odgovarati i na pitanja što su ih za njih postavili fanovi, a u emisijama će nešto i odsvirati. Naravno, HTV će prikazati i spotove za pjesme koje su se kvalificirale u finale Dore, a mi jedva čekamo subotnju emisiju u kojoj će gostovati naši favoriti, Let3 koji se natječu s pjesmom ‘Mama Mama šč!‘.

Riječki rockeri, inače, već su otpočeli s pripremama, pa je Damir Martinović Mrle na Instagramu podijelio fotografiju nastalu na kostimiranoj probi za Doru, kao i cipele koje će u Opatiji nositi on i kolega Damir Prodanović Prlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 01:10