NISU OPSTALI

PUKLA LJUBAV RAVNATELJA BALETA HNK I NAGRAĐIVANE GLUMICE Iva Mihalić i Leonard Jakovina prekinuli nakon godinu i pol dana veze

 Livio Andrijić / CROPIX

Akademska glumica Iva Mihalić i ravnatelj Baleta zagrebačkog HNK Leonard Jakovina prekinuli su vezu nakon nešto manje od godinu i pol dana, piše magazin Story.

Informacija je procurila od prijatelja dvoje umjetnika, no 31-godišnja glumica nije htjela iznositi detalje. ‘Nemam komentara’, rekla je kratko za Story.

O problemima u vezi i prekidu počelo se nagađati nakon što Leonard nije Ivu pratio na predstavljanje nove serije, a nisu bili zajedno ni na otvorenju Festivala svjetskog kazališta početkom rujna.

Ivu gledatelji trenutno prate u RTL-ovoj seriji ‘Prva žena’, no ona iza sebe ima niz kazališnih uloga, posebice u svom matičnom Hrvatskom narodnom kazalištu. Dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do dvadeset i osam godina za ulogu Helene Vasiljevne Kuragine u predstavi “Rat i mir” Lava NikolajeviČa Tolstoja, u režiji Tomaža Pandura i izvedbi HNK u Zagrebu, kao i Zlatnu arenu za sporednu žensku ulogu u filmu Dalbora Matanića “Ćaća”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:37