ODMAH SE POVUKAO

Radi podrške kolegi, osuđenom silovatelju, Ashton Kutcher podnio je ostavku

Glumili su s Mastersonom, osuđenim na 30 godina zatvora, u popularnoj tinejdžerskoj komediji ‘Lude sedamdesete‘ koja se rado gledala i u Hrvatskoj

Ashton Kutcher, Mila Kunis

 Fati Sadou/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Ashton Kutcher i njegova supruga Mila Kunis podnijeli su ostavke na članstvo u dobrotvornoj udruzi za borbu protiv seksualnog zlostavljanja djece koju je on osnovao. Razlog su brojne kritike koje su pristigle na račun njihove obrane kolege glumca i osuđenog silovatelja Dannyja Mastersona.

Kutcher je u pismu objavljenom na web-stranici organizacije rekao upravnom odboru Thorna da se odmah povlači s mjesta predsjednika. Ostavku je u upravnom odboru dala i ona

Glumci Kutcher (45) i Kunis (40) glumili su s Mastersonom u popularnoj tinejdžerskoj komediji "Lude sedamdesete" krajem 1990-ih i početkom 2000-ih, koja se rado gledala i u Hrvatskoj.

Dok se njemu sudilo za slilovanje, prije dvadeset godina, ispočetka su stali iza njega. Kutcher svog prijatelja opisao kao čovjeka "pristojnog, jednakog i velikodušnog", a Kunis ga je hvalila kao "izvanrednog uzora i prijatelja" i "iznimnog starijeg čovjeka", "bratsku figuru".

Masterson je prošlog tjedna osuđen na 30 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:02