STIŽE PRINOVA

Radijska voditeljica otkrila da čeka drugo dijete s TV voditeljem: ‘Sva sreća svijeta je na našoj adresi‘

Radijska voditeljica i TV novinar presretni su što će njihov sinčić Šimun postati stariji brat...

Dino Goleš i Nina Slišković Goleš

 Instagram/Nina Slišković Goleš/

Voditeljica Top radija Nina Slišković Goleš objavila je da je trudna te da će sa suprugom Dinom Golešom, voditeljem i novinarom Nove TV, dobiti drugo dijete.

Par već ima sinčića Šimuna, kojeg su dobili 2021. godine, a sada stiže prinova u obitelj!

"Nemamo puno riječi... Samo beskrajnu zahvalnost i osjećaj da je sva sreća svijeta trenutno na našoj adresi... Ljeto 2024., jedva te čekamo!", napisala je radijska voditeljica u opisu fotografija koje je podijelila na Instagramu, a odmah su uslijedile brojne čestitke pratitelja.

Podsjetimo, Nina je ranije radila kao voditeljica na radiju Enter Zagreb, bila je kolumnistica u hrvatskom izdanju časopisa Cosmopolitan, voditeljica HTV-ove emisije ‘PopRock.hr‘, vlasnica PR tvrtke... Dino Goleš radio je na Televiziji Student, a zatim i na HRT-u kao voditelj i urednik emisija za HRT4. Zadnjih nekoliko godina radi na Novoj TV kao novinar i voditelj.

Bračni par Goleš upoznao se na Fakultetu političkih znanosti tijekom rada na Televiziji Student, a nakon četiri godine prijateljstva dogodila im se ljubav. Vjenčanje je uslijedilo nakon godinu i pol dana hodanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:04