ZALJUBLJENI

Rakitić sa suprugom Raquel uživa u Dubaiju, a navijači vape: ‘Raketa, vrati se! Fališ u repki‘

Rakitić ne govori ništa. On samo zaljubljeno gleda svoju Raquel s kojom je i lani bio na odmoru u Dubaiju
Ivan i Raquel Rakitić
 Instagram

Raketa, vrati se! Fališ u repki - komentirali su nogometni navijači na Instagram profilu slike Ivana Rakitića i njegove Raquel uz fotografije snimljene u Sonara Campu, koje su nastale tijekom odmora zaljubljenog para koji se provodi u Dubaiju. Jer, dok Rakitić uživa na pijesku, naša nogometna reprezentacija za to vrijeme poprilično se muči na nogometnom terenu, no tu pomoći neće biti.

- Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača - izjavio je Rakitić povodom svog oproštaja u rujnu 2020. godine.

Mnogi sada, nakon hrvatskog poraza od Engleske na Europskom prvenstvu, zazivaju Rakitićevo ime, a u HRT-ovoj emisiji Europeo jedan od gledatelja pitao je Roberta Prosinečkog da prokomentira bi li nagovarao Ivana Rakitića da se vrati i odigra još ovo Europsko prvenstvo za Hrvatsku.

- Velika je to šteta. Mogao je još sigurno dati jako puno. Jesmo li mi svi krivi što je on tako brzo i tako lako otišao? Sigurno da jesmo. Nismo ga ni molili da se vrati. Sasvim lagano smo to pustili. On je rekao da neće više igrati, a mi smo se oprostili od njega. Možda smo trebali napraviti više - rekao je Prosinečki.

Rakitić ne govori ništa. On samo zaljubljeno gleda svoju Raquel s kojom je i lani bio na odmoru u Dubaiju. Podsjetimo, Rakitić je tada sa sobom poveo i tasta Ivána, punicu Puri te šogoricu Irene s mužom Albertom. Ove godine, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, na istom mjestu kao i lani odmaraju se samo Ivan i Raquel

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:23