KRAJ BRAKA

RAZVODI SE SRPSKA GLUMICA KOJU PAMTIMO I PO ULOZI U 'LARINOM IZBORU' Par ne želi ništa komentirati, ali mediji tvrde: 'Marija je bila nezadovoljna...'

 
Marija Karan
 Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

38-godinja glumica Marija Karan, koju gledatelji pamte po ulozi u seriji 'Larin izbor', navodno se razvodi od hollywoodskog agenta Joela Lubina, pišu srpski mediji.

Marija i Joel bili su u braku šest godina te imaju sina Marka. No, vijest o razvodu par navodno krije čak i od najbližih prijatelja i ne žele komentirati navode.

"Marija i Joel su se razveli i sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog", pišu srpski mediji.

Srpska glumica ostvarila je uloge u filmovima 'Kad narastem, bit ću klokan' i 'Jesen stiže Dunjo moja' te u seriji 'Ljubav, navika, panika'.

Iako je Joel producent u Los Angelesu, navodno joj nije želio pomoći kako bi se probila na tamošnje tržište. Razlog tomu nije poznat i ne zna se je li u priči bila njegova ljubomora ili je želio da ona bude posvećena sinu kada on većinu vremena nije kod kuće.

Marija Karan, The Rite, Film premiere, GraumanÕs Chinese Theatre, (Hollywood, CA.), Image: 89913394, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RE/Westcom / StarMax / Profimedia
RE/Westcom / StarMax / Profimedia

26 January 2011 - Hollywood, California - Marija Karan.
Byron Purvis / ADMedia / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:48