TUGUJE

Renata Sopek prisjetila se neprežaljenog gubitka: ‘Fališ mi, bubice moja. Ti si moj, a ja tvoja... Oduvijek‘

Najdraže moje biće, moj Kajo... - napisala je shrvana voditeljica i zaljubljenica u vježbanje

Renata Sopek

 Instagram/renata Sopek/

Prošlo je dosta vremena, ali ne dovoljno da zacijeli ranu na srcu Renate Sopek nastalu onda kada ju je napustio njezin najbolji prijatelj - pas Cayuse. "Fališ mi, bubice moja... Ništa ne znači što prolazi vrijeme", napisala je Sopek u novoj objavi na svom Instagram profilu.

Naime, četveronožni prijatelj napustio je Sopek početkom ove godine, 19. siječnja. "Najdraže moje biće... Moja zvjerčice... Moj Kajo... Nikad nisam mislila da će doći ovaj dan... Nisam željela razmišljati o tome jer mi je bilo nevjerojatno da može postojati nešto što bi te moglo odvojiti od mene. Jer ti si moj, a ja tvoja... Oduvijek", napisala je Sopek u objavi tada.

"Ali morala sam te pustiti...Jer na neke stvari ne možeš utjecati iako napraviš sve i voliš do neba... Što ću ja bez tebe? Nema te više, ali u svakom si kutku kuće, u svakom trenutku koji pamtim... U mojem srcu zauvijek", stoji dalje u objavi.

Od tada Sopek svakog 19. u mjesecu podijeli svoj neprežaljeni gubitak sa svojim Instagram pratiteljima koji suosjećaju zajedno s njom. "I ja imam psa i znam što pas znači... iskreno prijateljstvo... žao mi je, Renata", napisala joj je jedna pratiteljica.

"Ova bol se ne preboli. Prije godinu dana je moje sunce otišlo, a boli kao da je danas. Suze samo krenu, ona tupa bol u prsima... Žalovanje je normalan proces", napisala je druga na jednoj od objava.

"Nova njuškica olakša tugu zbog one koje više nema, znam da nije lako", savjetovala joj je pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:51