RTL-ov ADUT

RENE BITORAJAC I ANTONIJA BLAĆE U novom showu ‘Ludi bar’ tko ne zna pjevati, propjevat će, tko ne pleše, plesat će!

Tijekom osam epizoda humorističnog showa ‘Ludi bar’, koji na RTL-u počinje u prosincu, izredat će se dvadeset i četiri zvjezdana gosta, a među njima Nered, Robert Prosinečki, Salome, Doris Pinčić Rogoznica, Mladen Grdović, Lidija Bačić, Bruno Petković...

U jednom poznatom zagrebačkom baru u punom je jeku snimanje novog RTL-ova zabavnog showa, čiji su domaćini Antonija Blaće i Rene Bitorajac, a ako je suditi po atmosferi koja vlada na setu, gledatelje u prosincu očekuje pregršt smijeha te ležerna i neopterećena zabava, uz dobru glazbu i vrhunske goste.

Djeca i umirovljenici

Tijekom osam epizoda showa u “Ludom baru” izredat će se 24 zvjezdana gosta iz različitih područja društvenog života, a među glumcima, pjevačima, voditeljima i sportašima koje će voditeljski par ugostiti, svoje su mjesto našli i Nered, Robert Prosinečki, Salome, Doris Pinčić Rogoznica, Mladen Grdović, Lidija Bačić, Bruno Petković...

Antonija i Rene otkrivat će zanimljive činjenice iz života svojih gostiju koje javnost dosad još nije imala prilike čuti, a zajedno će se prisjetiti njihovih zvjezdanih početaka i anegdota koje bi oni sami najradije zaboravili te na šaljiv način doznati što o njihovu liku i djelu misle mala djeca, a što umirovljenici.

U utorak u 20 sati

Emisiji, koja počinje u utorak u 20 sati na RTL-u, osim zabave, cilj je prikupiti novčana sredstva za udrugu RTL pomaže djeci, a uoči početka showa, Antonija i Rene za Studio su otkrili što misle jedno o drugome, kakva su iznenađenja spremili svojim gostima, kao i gdje će dočekati Novu godinu.

Je li ovo vaš prvi zajednički angažman?

Antonija: - Ne samo da je prvi zajednički angažman, nego sam za grupu na WhatsAppu ‘Ludi bar’, koju imamo, tražila fotku na kojoj smo Rene i ja zajedno, ili da smo na nekoj fotki skupa, možda s nekog eventa - nema ništa! Tako da je definitivno prvi zajednički angažman.

Rene: - Ujedno i premijera nekog mjesta na kojem smo u isto vrijeme. U životu smo se jednom sreli negdje u Istri i tamo upoznali. Tada mi je rekla da je moj obožavatelj i da bi jednom voljela raditi sa mnom. Naravno, šalim se. Da, ovo nam je prvi zajednički angažman.

Koje odlike mora imati dobar televizijski voditelj? Što mislite koje su, u smislu televizijskog vođenja, pozitivne strane vašeg kolege/kolegice voditelja?

Antonija: - Moj (novi) kolega je toliko brz u ispaljivanju fora da se ne stignem ni nasmijati na prvu, a on je već na sljedećoj fori. Hrabar je, multitalentiran i reći će što se drugi ne usude.

Rene: - Ne znam, nismo to nigdje učili. Mislim da nije svaki voditelj dobar za svaki projekt. Nije ni svaki voditeljski zadatak isti. Danas kad se dodjeljuje i Zlatni Studio za najboljeg voditelja pobjeđuje voditelj informativne emisije, dakle, širok je to pojam, a nema pravila. Pozitivne strane su svakako to što Antoniju publika voli, a što je još važnije, da je snalažljiva profesionalka i rutiner. U međuvremenu sam uočio još jednu vrlinu, a to je nesebičnost, koja je u pri vođenju u paru vrlo važna. Mislim da je to početak divnog voditeljstva.

Emisija počinje sljedeći tjedan. Jeste li imali prilike uoči početka snimanja sjesti zajedno, popiti kavicu i kakvi su vam dojmovi nakon tog susreta?

Antonija: - Jesmo, jesmo, naravno. Mislim, znamo se mi otprije, barem iz viđenja pa je sve sjelo potpuno prirodno.

Rene: - To je ono viđenje u Istri, koje sam spomenuo. Ispostavilo se da živimo na 200 metara jedno od drugog, a da projekt iziskuje prethodno upoznavanje, što nas međusobno, što nas s projektom. Da, dosad već imamo staža i na ‘kavici’ (smijeh).

Zbog čega i prije početka emisije mislite da ćete se vas dvoje dobro slagati i nadopunjavati?

Antonija: - Tko je rekao da ćemo se slagati?! (smijeh)

Rene: - Tko to misli? To bi se svakako trebalo dogoditi, inače, uzalud nam kavice.

U najavi showa stoji da će vam u goste doći velike domaće zvijezde. Koga ćete sve ugostiti?

Antonija: - Ugostit ćemo ukupno (zasad) 24 osobe poznate našim gledateljima. Neke legende, odreda velike njuške: glumce, pjevače, voditelje, sportaše… Osobno se radujem Robertu Prosinečkom!

Rene: - Ja recimo ne želim otkriti da će nam jedan od gostiju biti Robert Prosinečki pa tako neću reći ni da se veselim gostovanju svog partnera iz ‘Lude kuće’ Branka Đurića. Radujem se svima koji nam s veseljem dolaze u opuštenu atmosferu i to sa samo dva cilja, da se zabavimo i za udrugu RTL pomaže djeci nešto novca nabavimo. Eto rime.

I sami ste zvijezde. Koji je vaš najveći zvjezdani hir?

Antonija: - Nema toga.

Rene: - Toliko ne volim riječ zvijezda u svom primjeru da vam ne mogu ni odgovoriti na ovo pitanje. A i nisam hirovit.

Postoje li pitanja na koja vi, da ste gost u ‘Ludom baru’, ne biste voljeli odgovoriti?

Antonija: - Ne postoje. Nemojte ih plašiti unaprijed! Ništa se našim gostima neće dogoditi osim što će igrajući igre i izvršavajući izazove zaraditi zvjezdice za udrugu RTL pomaže djeci.

Rene: - Nitko neće nikoga prisiljavati na odgovore, ali već u prve dvije emisije od naših smo gostiju dobili dvije bombastične ekskluzive! Osobno ne volim odgovarati na ‘da ili ne’ pitanja jer nije sve crno-bijelo.

Svoje goste stavljat ćete u situacije u kojima nisu bili još nikad. O čemu je riječ?

Antonija: - Tko ne pleše - plesat će, tko ne kuha - kuhat će, tko ne pjeva - propjevat će!

Rene: - Ili možda neće, pa ćemo onda izmisliti jokere, ili ćemo pomagati i mi!!! Nema prisile, samo opušteno.

Emisija se zove ‘Ludi bar’. Kako izgleda vaš omiljeni bar ili birtija u stvarnom životu? Je li to nešto otmjenije ili je to možda kvartovski birc?

Antonija: - Ispod kuće mi je ’moj’ kvartovski bar, inače fino i lijepo mjesto, Botaničar. No, za mene je to moj lokalni kafić. Neizostavno idem i u Drama bar, tamo se uvijek lijepo zafeštamo, a patim zato što se kafić u Frankopanskoj u sklopu kazališta Gavella još nije otvorio.

Rene: - Nemam svoj kvartovski kafić, ali ako nisam previše subjektivan, jedan od najugodnijih svakako je bar Mosorog u kojem piće možete popiti i prije, i za vrijeme, i nakon genijalnih predstava u ‘Ludoj kući’. Ups, pobjeglo mi je (smijeh). Inače nisam od kafića, ali u našem nema dima, a i glumci nakon predstava dolaze na druženje, di to ima? Što se omiljenog pića tiče, to je pivce za živce, naravno.

U najavi emisije piše da jamčite ludu zabavu. Kako je izgledala najluđa zabava na kojoj ste bili dosad u životu?

Antonija: - Ništa mi ne jamčio. Ali možemo probati! Što se mene tiče, da u kadru imate samo Renea koji komunicira s publikom - to je već dovoljno.

Rene: - Najluđa zabava sigurno je bila ona koje se ne sjećam. Takvih je malo u zadnje vrijeme. Nisam od bombastičnih najava, spektakularnih izjava i slično. Budući da se zove ‘Ludi bar’, mogao se zvati i ‘Opušteni bar’. Cilj je da se svi skupa zabavimo, a ne da poludimo!!! Pogotovo ne od dosade, e to vam jamčimo. Jel tako, Antonija?

Prosinac je vrijeme darivanja. Jeste li već obavili blagdanski shopping ili darove kupujete u zadnji čas?

Antonija: - Ma kakvi! Kod mene se to sve obavlja u zadnji čas.

Rene: - Mi se u obitelji ne darujemo samo u prosincu. S tim nikad nisam imao problema, to stižem uvijek.

Gdje ćete dočekati Novu godinu?

Antonija: - Još nemam nikakve konkretne planove.

Rene: - Jedino znam da ću je dočekati.

Po čemu ćete sve pamtiti 2019.?

Antonija: - Meni je 2019. godina bila predivna, prilično naporna, ali lijepa. Odradili smo neke uspješne projekte, uselili smo se u svoj novi stan, volimo se i počeli smo snimati ‘Ludi bar’.

Rene: - Godina 2019. je za mene godina ‘Lude kuće’. Sve sam podredio poslu u koji sam uložio sve što sam imao i sada mi se vraća na najbolji način, osmijesima i zadovoljstvom publike! Godina odlaska s jedne televizije na kojoj sam napravio puno lijepih stvari na drugu, na kojoj ću tek imati priliku za to. Za početak, evo ‘Ludog bara’! No iako sam prilično zauzet i radišan, jednako toliko sam obiteljski čovjek, a i u ovoj 2019. imao sam sa svojom obitelji nezaboravnih trenutaka koje ipak neću podijeliti s vama. Sretno svim dobrim ljudima u 2020. godini.

Što si želite u 2020.?

Antonija: - Samo prirodni nastavak svega dosad.

Rene: - Klasika: zdravlja, sreće, ljubavi, love, rezultata, provoda, prijatelja, publike, druženja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:58