PRONAĐITE ZVIJEZDE

Rene Bitorajac kao izazov objavio 30 godina staru fotografiju današnjih glumačkih legendi: Prepoznajete li ih?

‘Pronađi me! Pronađi Tarika, Višnjića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Bunetu Handla...‘, pozvao je glumac

Stara fotografija koju je objavio Rene Bitorajac

 Instagram/Rene Bitorajac/

Naš proslavljeni glumac, redatelj i vlasnik kazališta Luda kuća, Rene Bitorajac svoje je brojne pratitelje na Instagramu razveselio starom fotografijom iz studentskih dana na kojoj je kultna generacija danas mahom glumačkih zvijezda, među kojima su i oni sa svjetskom slavom. Doduše, na njoj su svi akteri 30-ak godina mlađi, pa je Bitorajac kao izazov pored slike napisao: "Pronađi me! Pronađi Tarika, Višnjića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Bunetu, Handla… Akademija dramske umjetnosti početkom 90ih, pred kraj prošlog stoljeća".

Za početak, Rene na fotografiji ima bujnu kosu, a u to vrijeme su Goran Višnjić i Lucija Šerbedžija bili par. Hrvoje Handl se umjesto glumom, proslavio kao psihijatar, a ostali su izgradili impresivne karijere. I dok su se mnogi mučili s prepoznavanjem, jedna je pratiteljica ponudila najbliže rješenje: "Gornji red s lijeva Buneta, Violić, Bistrović-Darvaš, Šerbedžija, Bitorajac. Donji red s lijeva Handl, Višnjić, profesor Lonza, Filipović".

A da ekipa i danas održava blisko prijateljstvo koje datira još iz studentskih dana svjedoče njihovi susreti svaki put kad Goran Višnjić svrati u domovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:05