GLUMAC ZA JUTARNJI

Rene Bitorajac snimio prizor pred ZG bolnicom: ‘Šokiralo me. Apsurdno izgleda, kao neki sajam‘

Glumac nam je ispričao što ga je toliko šokirao i zašto se uputio u bolnicu
Rene Bitorajac pred KBC-om Zagreb na Rebru
 Rene Bitorajac/Instagram

Rene Bitorajac, naš proslavljeni filmski, televizijski i kazališni glumac i voditelj te suvlasnik Lude kuće, privatnog kazališta, na društvenim je mrežama objavio video koji je snimio u krugu zagrebačkog KBC-a na Rebru.

- Pa ti idi kod doktora! Snimi red, k'o da se lova dijeli - napisao je glumac.

Kontaktirali smo 48-godišnjeg zagrebačkog glumca kako bi nam detaljnije objasnio situaciju koja ga je zatekla.

- Šokiralo me zato što to toliko apsurdno izgleda, kao neki sajam. Nisam dugo bio u bolnici pa nisam imao pojma da to sada sve tako funkcionira, ali valjda tako treba biti – rekao je za Jutarnji Bitorajac.

image
Marko Todorov/Cropix

Otkrio nam je i razlog zbog kojeg se uputio u bolnicu gdje je snimio golemu kolonu.

- Nije korona, ne brinite! Išao sam na redoviti servis, kak' se veli – priznaje Bitorajac koji sukladno preporukama nosi zaštitnu masku. Specifičnu.

Vidi se to i u videu. Naime, nakon što je snimio red, kameru je okrenuo prema sebi. Noseći masku s natpisom "Dva metra od mene" odmahnuo je nekoliko puta glavom, ne vjerujući što vidi.

Njegovi pratitelji komentirali su da su doživjeli isto.

"Bila sam i ja u jednom od tih redova dok sam morala na kontrolu kod doktorice... ludnicu napravi ta korona, načekaš se i već i prođe vrijeme kad si naručen, ali hvala bogu doktori žele primiti i ako zakasniš", napisala je jedna žena.

"Pa to je u svim klinikama, red je zbog trijaže u kontejnerima, dobiješ potvrdu i ideš na pregled, bolje čekati, nego da se korona uvuče u bolnicu, onda nema ni pregleda", poručili su drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. studeni 2021 17:04