POJAČANJE

Reporter Petar Panjkota vratio se na RTL: ‘Ekipa me prihvatila kao da nikad nisam ni otišao‘

‘Kao kad se LeBron James vratio u Cleveland‘, usporedila je urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić povratak kolege u njezinu emisiju

Petar Panjkota

 Tea Belak/rtl/Tea Belak/rtl

Nekon nesretne epizode s Unom TV, Petar Panjkota vratio se na RTL. Repoter koji je svoju novinarsku karijeru započeo u časopisu Nomad, već ovaj tjedan nastavlja s radom u RTL Direktu. Inače, Panjkota je sedam godina radio na Radiju 101, da bi potom otišao na RTL, koji je onda napustio nakon 12 godina i pridružio se ekipi regionalne TV postaje Una. Kao i za druge novinare i medijske djelatnike i u njegovom slučaju taj projekt je nažalost bilo kratkog daha.

image

Petar Panjkota

Maja Bota Za Rtl/Maja Bota Za Rtl

"Drago mi je što sam se vratio među ljude s kojima sam godinama sjajno surađivao i s kojima su i najnaporniji radni dani uvijek lakše prolazili. RTL-ova redakcija uvijek je imala vrhunske profesionalce u svim segmentima; od reportera i producenata do snimatelja i montažera, veselim se što ću opet raditi s najboljima. Razlika za mene je što ću sada raditi isključivo za Direkt, emisiju koja je po svom profilu i sadržaju i prije najviše odgovarala mom viđenju novinarskog posla. Direktova mala ali moćna ekipa predvođena Mojmirom od prve me minute prihvatila kao da nikad nisam ni otišao, tako da već mogu reći da je užitak ponovno se naći u svom prirodnom okruženju", kazao je Panjkota, a urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić, kao i ostatak tima ‘RTL Direkta‘ ne skrivaju zadovoljstvo zbog povratka kolege.

"Panjkota je izvrstan TV reporter i urednik, s ogromnim iskustvom i enciklopedijskim znanjem. Godinama je pratio najvažnije događaje u Hrvatskoj i svijetu, intervjuirao Vučića, Plenkovića, nema koga nije. Njegov transfer u Direkt dobra je vijest i za naš tim i gledatelje koji nas prate. Kao kad se LeBron James vratio u Cleveland.", rekla je Pastorčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 22:53