SAN SNOVA

Robinzonska idila Marka Braića! Dvanaest tetovaža i jedna plaža za savršene ljetne dane u istarskom selu

Glumac otkriva zašto se odlučio otkazati put i ljetovati kod kuće, gdje puni baterije prije nastavka snimanja RTL-ove jesenje perjanice - serije ‘San snova‘.

Marko Braić na setu

 Rtl/

Jedna od najvećih glumačkih zvijezda nove generacije, glumac Marko Braić, ovih dana odmara u rodnom Peroju. Perspektivni Marko u glavnoj je ulozi u nadolazećoj televizijskoj poslastici RTL-a seriji "San snova", a pauzu od snimanja provodi u društvu najbližih.

„Dane odmora provodim u svom rodnom selu Peroju. Planirao sam na put, ali kako je u Hrvatskoj sve puno skuplje, odlučio sam ostati tu i osjećati se ekskluzivnije“, našalio se Braić.

image

Marko Braić

Rtl/

Osim boravkom u prirodi, uz sunce i more, Marko baterije puni i spavanjem te treningom kojeg se ne odriče ni na odmoru.

„Za dugo spavanje izvlačim se na svoje crnogorske korijene, a trening upražnjavam i tijekom odmora. Budala ne zna uživati ili, pak, tako uživam. Nisam još siguran. Slušam more kako udara o stijene, cvrčke, komarce, grmljavinu... samo da nisu ljudi. Na godišnjem se odmaram od ljudi, a ne od posla“, jasan je samozatajni umjetnik.

Varijanta robinzonskog ljetovanja mu je najmilija, na osami blizu mora Marko je najsretniji. Suncu se s ljubavlju izlaže, a priušti to i svojim brojnim tetovažama.

„Ne bi smjele na svjetlo, ali što ćemo sad? Imam 12 tetovaža, nadam se da će ih biti barem još toliko. Nijedna nije nastala slučajno, svaka je tu s nekim razlogom i pričom. Da nisam glumac, možda bih se učio tetoviranju. Jako zanimljiva stvar“, zaključio je Braić.

Dok ovih dana odmara dušu i tijelo, glumac se raduje i povratku na set. "San snova" stiže ove jeseni na televizijske ekrane, a Marko otkriva: „Ekipa je super! Radi se punom parom, a ja se trudim uživati u cijelom procesu.“

image

Marko Braić na plaži

Rtl/

U perjanici RTL-ove jesenske sheme Braić utjelovljuje Alena Stošića, perspektivnog nogometaša pred kojim je transfer života. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen Stošić (Marko Braić) mora početi ispočetka. Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom misicom Kristinom (Arija Rizvić). Mlada odvjetnica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima Alenov sudski proces s pohlepnom mu bivšom djevojkom. Kada Alenova karijera naglo propadne, ruše se svi snovi njegova oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspjeh.

image

Marko Braić

Rtl/

"San snova" stiže na RTL kao vrhunski dramski proizvod nadolazeće sezone. Od jeseni će gledatelji imati prilike pratiti seriju iza koje stoje najkvalitetnija autorska imena u Hrvatskoj - Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 16:50