STIGLA MALA ŠTRUCA

Rodila hrvatska food influencerica, a poznato i ime dječaka: ‘Stiglo nam je naše čudo‘

Sanja Mijac otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu da je u srijedu rodila sina Tomu

Sanja Mijac sa šalicom u ruci

 Sanja Mijac/

Hrvatska food influencerica Sanja Mijac, poznata na društvenim mrežama kao Sanja Domaćica, podijelila je veselu vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu. Sanja je prošlu srijedu rodila sina Tomu.

„Stiglo nam je naše čudo - naš Toma, naš smotuljak koji krasi ovaj svijet od prošle srijede. Ja sam u rollercoasteru emocija i upijanju svega, samo zahvalna na svemu”, napisala je mama uz objavu povodom rođenja sina.

Sanja i suprug Vladimir osim prinove, imaju i skoro sedmogodišnjeg sina Nou.

Sanju trenutno prati gotovo 70 tisuća ljudi na Instagramu, a prodaje i svoju kuharicu. O svojim kulinarskim počecima pisala je na svojoj službenoj stranici.

„Većinu svog života nisam znala što želim i imala sam 1001 hobi. Otprilike kada sam pronašla ljubav svog života nekako sam pronašla i samu sebe. Bile su to moje rane dvadesete i nisam znala ispeći kruh, a kolače sam radila s kupovnim biskvitom jer sam mislila da je ovaj domaći jako teško pripremiti. Malo po malo, počela sam učiti. Imala sam uz sebe svoju ljubav, ujedno i najveću inspiraciju, te mamu i svekrvu, domaćice koje kuhinju drže u malom prstu.”

Osim toga, Sanja je trenutno vlasnica foto studija u Virovitici koji se bavi obiteljskim i studijskim fotografijama. Deset godina se aktivno bavila food bloganjem i objavljivala većinom slatke recepte, ali ne voli baš kuhati iako se bavila hranom i nije najveća gurmanka na svijetu, otkriva Sanja u opisu jedne od svojih Instagram fotografija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:53