STIGLA PRINOVA

Rodila je slovenska manekenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom, objavila je i fotografiju bebe

Ni Kaja ni Šime, koji je nedavno završio svoj brak s Mateom, ne žele medijima govoriti o svojem privatnom životu

Kaja Vidmar

 Instagram

Slovenska manekenka Kaja Vidmar na svom je Instagram profilu objavila fotografiju bebe na kojoj se vidi i njezina ruka pa se pretpostavlja da je rodila. Kaju već neko vrijeme povezuju s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom, a pojavila su se nagađanja i da je upravo on otac njezina djeteta. No to nijedno od njih dvoje zasad ne potvrđuje.

Ispod fotografije bebe Kaja je isključila mogućnost komentiranja.

Ni Kaja ni Šime, koji je nedavno završio svoj brak s Mateom, ne žele medijima govoriti o svojem privatnom životu, no zna se da oboje žive u Madridu, a na svojim mrežama objavljuju i fotografije istog psa.

Vrsaljko je kraj svoje ljubavi sa suprugom Mateom dao naslutiti prije osam mjeseci jer je lani u lipnju sa svog Instagram profila izbrisao sve njihove zajedničke fotografije. Ubrzo nakon tog njegovog poteza, Matea je nestala s društvenih mreža, a sad je uklonila i njegovo prezime, što je, dakako, potaknulo priče o bračnoj krizi.

Inače, on i Matea su bili u vezi od srednjoškolskih dana, a 2018. godine su dobili i sina Bruna.

Nedavno je Kaja na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim vitezom iz sjene. Zbog prepoznatljive frizure nagađa se da je riječ upravo o Vrsaljku, a par je viđen i na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka.

Njihovi pratitelji na društvenim mrežama su u svibnju prošle godine primijetili da se oboje voze i fotografiraju u autu s kožnim sjedalima u dvije boje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:18