TOP.HR NAGRADE

RTL-ov Tomislav Jelinčić u novom projektu: ‘Bit će mi avantura zaći malo u svijet glazbe‘

Uz šaroliku glazbenu ponudu, dodjela Top.HR Music Awards bit će prikazana ove nedjelje u 17.15 sati
Tomislav Jelinčić
 Neja Markicevic/Cropix

Iako je protekla godina u svemu, pa tako i u glazbi, bila lišena većih događanja, glazbenici su neumorno radili, a na dodjeli Top.HR Music Awards doznat će se tko su bili najbolji u 2020. Dodjela nagrada bit će prikazana ove nedjelje u 17.15 sati na RTL-u, a vodit će je Ana Radišić, Tomislav Jelinčić i Edita Misirić Vrkljan.

- Zanimljiva mi je avantura zaći malo u svijet glazbe gdje dobitnike ovih nagrada promatram i kao uspješne glazbene poduzetnike koji su u ludoj 2020. uspjeli prodati svoj umjetnički rad u milijunskim nakladama raznovrsnih digitalnih oblika današnjice. Čast mi je sudjelovati u dodjeli ove vrijedne nagrade Hrvatske diskografske udruge i RTL-a najuspješnijim hrvatskim glazbenicima. Ana Radišić i njezin tim stvarno su odradili vrhunski posao, baš kao i glazbenici koji su iz opake 2020. godine izvukli najbolje pa je sada njihov uspjeh brojiv u milijunima za što su i zaslužili priznanja - kaže Jelinčić.

image
Dino Merlin
Edvin Kalić

Nagradu organiziraju RTL i Hrvatska diskografska unija, a u nešto više od sat vremena programa i nastupe ponajboljih domaćih glazbenih imena, poput Zorice Kondže, Radojke Šverko, Opće opasnosti, Massima i mnogih drugih bit će dodijeljene nagrade u devet kategorija: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač, novi izvođač i najstreamanija pjesma.

image
Zorica Kondža
CROPIX

Na dodjelu nagrada stiže i jedan od najobožavanijih glazbenika u regiji Dino Merlin, a spremaju se i druga iznenađenja.

- Prilagodili smo se situaciji zbog epidemioloških mjera tako da ove godine nemamo publiku i pazi se na svaki detalj kako bi sve proteklo bez ikakvih problema. No sve to nas ne sprječava da idemo korak dalje u svakom televizijskom i produkcijskom smislu. Bit ćemo na dva mjesta, u najsuvremenijem televizijskom studiju na RTL-u te u studiju u Jadran filmu, a gledatelji će zasigurno uživati u šarolikoj glazbenoj ponudi koju im pripremamo - ističe Ana Radišić, koja, osim voditeljske, ima i organizacijsku ulogu u ovom spektaklu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:34