NIJE IM BILO LAKO

S kim to Mia Dimšić razmjenjuje nježnosti u novom spotu za Eurosong: ‘Malo smo stisnuli zube‘

Mislim da ću pjevati na engleskom ali nije isključeno da ubacimo malo hrvatskog, govori naša kandidatkinja za Eurosong

Mia Dimšić

 Screenshot

Eurosong je sve bliže, pa je naša ovogodišnja predstavnica Mia Dimšić snimila video-spot za hrvatsku verziju pjesme 'Guilty Pleasure', odnosno 'Netko drugi'.

- Jako mi je drago što se publici dopala hrvatska verzija pjesme, a drago mi je i da je spot sniman u mom Osijeku. Ovo je inače moj prvi noćni spot, i bilo je jako zabavno na snimanju. Spot je sniman i u tramvaju koji nam je osječki GPP ustupio, a postoji i scena s glumcem Danonon Vrlićem koji se već drugi put pojavljuje u mom spotu. Na snimanju smo se malo smrznuli jer smo glumili da smo u proljetnom izdanju, a nisu baš bile proljetne temperature. Ipak za spot treba malo stisnuti zube - kroz smijeh je rekla Mia, koja će za koji dan objaviti i ovaj spot u engleskoj verziji. Podsjetimo, autori glazbe i teksta naše eurovizijske pjesme predstavnice uz samu Miu su Damir Bačić i Vjekoslav Dimter. Spot je režirao Artem Dushkin, u Lumiere produkciji. Osim Mie i Danona u spotu u kojem Mia pjeva na hrvatskom, pojavljuju se i članovi Plesnog studija 'Illusion' iz Osijeka.

image

Mia Dimšić

Screenshot

Znači li ovo da će Mia i u Torinu svoju pjesmu pjevati na hrvatskom ili ćemo je na Eurosongu slušati kako pjeva na engleskom jeziku?

image

Mia Dimšić

Instagram

- Još uvijek sve razmatramo. Mislim da će osnova ostati na engleskom jer je to izvorna priča, a cilj nam je da je što više ljudi razumije. No, nije isključena mogućnost da ubacimo i nešto hrvatskog - kazala je Mia, kojoj su pripreme za Eurosong u punom jeku. Već u nedjelju putuje u London, na predeurovizijski koncert, potom nastavlja za Tel Aviv, Amsterdam i Madrid, gdje će također nastupiti s 'Guilty Pleasure'.

Za Torino kreće 30. travnja, a u Italiji će provesti dva tjedna. Svjesna je, kaže, da će ti eurovizijski dani biti ispunjeni probama, presicama i ostalim obavezama, ali sve to je jako veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:55