POLITIČAR I GLUMICA

Saborski zastupnik Marin Miletić partnerici Kristini Krepeli čestitao rođendan: ‘Ostani pufasta kao dijete‘

Marin Miletić i Kristina Krepela u vezi su od lipnja 2022., kada su kao par došli na proslavu drugog rođendana podcasta novinarke Ane Radišić

Marin Miletić i Kristina Krepela

 Davor Pongracic/Cropix

Marin Miletić, 43-godišnji diplomirani teolog te saborski zastupnik iz redova Mosta, svojoj je partnerici, 44-godišnjoj glumici Kristini Krepeli, u ponedjeljak čestitao rođendan.

"Što da Ti poželim Kraljice moja na tvoj rođendan? Ostani svoja - kontra svih struja, tako veličanstvena u svojoj hrabrosti, tako blagoslovljena u svojoj ljepoti koju godine samo miluju, tako pufasta kao dijete koje otvorena srca ide svima, tako dobra da od nikoga ne odustaješ", napisao je Miletić na društvenoj mreži Instagram i objavio fotografiju Krepele i sebe.

"Hvala Ti što postojiš Kristina! Neka ti je sretan i blagoslovljen rođendan Komad moj najljepši", dodao je Mostovac.

Krepela je ponedjeljak na svom Instagram profilu napisala da joj kreće "novi krug oko Sunca". "Želja? Savršeno ju opisuje predivan tekst Anaïs Nin: ‘My mission, should I choose to accept it, is to find peace with exactly who and what I am. To take pride in my thoughts, my appearance, my talents, my flaws and to stop this incessant worrying that I can‘t be loved as I am.‘", napisala je 44-godišnjakinja.

Miletić je njezinu objavu komentirao ovim riječima: "Ljepotice moja, neka ti je sretan!". "Hvala, lave moj!", odgovorila je na njegov komentar Krepela.

Mostovac i glumica u vezi su od lipnja 2022. godine, kada su kao par došli na proslavu drugog rođendana podcasta hrvatske novinarke Ane Radišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:37