SAMOZATAJAN ŽIVOT

Sačuvana intima daleko od javnosti: Mislila je da ne može imati djecu, a onda je s domaćim glumcem primila najljepšu vijest

Jedna je od poznatijih balkanskih glumica koja se ne pojavljuje često u javnosti

Hristina Popović

 Vlado Kos/Cropix

Hristina Popović, inače kći legendarne balerine Sonje Vukićević, jedna je od poznatijih balkanskih glumica koja se ne pojavljuje često u javnosti, i koja je unatoč istaknutim ulogama i uspjesima, uspjela svoju intimu sačuvati od javnosti.

Kao što piše Srbija Danas, zahvaljujući njenom samozatajnom životu, široj javnosti nije poznato da ima i desetogodišnju kći Luču. O njoj vrlo rijetko govori u intervjuima, ali zato s vremena na vrijeme objavi njenu fotografiju na svom Instagram profilu.

image

Bojan Navojec

Matija Djanjesic/Cropix

Glumica Luču odgaja sama u Beogradu, a dobila ju je s hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem kojeg je upoznala na snimanju filma "Parada" 2011. godine. Oni nikada nisu pričali o svojoj ljubavi, a potvrda da su u vezi bila je vijest o Hristininoj trudnoći. Bojan je hrvatskim medijima samo ukratko rekao da često dolazi u Beograd, te da je trudnoća rizična. Inače, Hristina je za svoje dijete odabrala neobično ime.

Iako nikada nije objasnila zašto je tako odlučila nazvati svoju bebu, nagađa se da je razlog možda taj što je do rođenja djevojčice mislila da ne može imati djece. Naime, ime Luča smatra se varijantom talijanskog imena Lucia, što znači "svjetlost".

Također, Bojan je ranije davao izjave i govorio koliko voli svoju kćer.

- Ja se zaljubljujem u autoritete! Autoritet je netko tko ima odgovornost, tko u svakom trenutku na određena pitanja ima odgovor i pored koga se osjećam zaštićeno. Moj najveći autoritet je moja kćer Luča! - izjavio je Bojan ranije za hrvatske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 11:38