NA KONCERTU URBANA

Sad je Insta-službeno! Jelena Veljača objavila prvu fotografiju s novim dečkom

"Nije istina ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad", napisala je Veljača u objavi na Instagramu
Fotografija Jelene Veljače i Vita Turšića koju je Veljača objavila na svom Instagram profilu
 Jelena Veljača/Instagram

Televizijska producentica, spisateljica, kolumistica Jutarnjeg i aktivistica Jelena Veljača na svoj je Instagram profilu objavila fotografiju prvu fotografiju sebe i novog dečka, bivšeg savjetnika bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i voditelja podcasta BizCasting Vita Turšića.

Točnije, objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako ga ljubi u obraz.

"Nije istina ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damire Urbane, sretan ti rođendan", napisala je Veljača.

Vjeruje se da su se Veljača i Turšić zbližili još početkom lipnja. Tada je Veljača gostovala u Turšićevom podcastu gdje je, između ostalog, progovorila o suradnji s glumcem koji je, kako je kazala, zlostavljao kolege i kolegice na setu.

Poznata producentica i spisateljica koja se u posljednje vrijeme posebno ističe svojim aktivističkim djelovanjem, nije nam htjela ništa reći o navodnoj novoj vezi.

- Ne bih to komentirala - kratka je bila Veljača.

Prije nego što je bio savjetnik bivše predsjednice, Vito je bio i savjetnik Ive Josipovića. Na glasu je kao uspješan biznismen koji je bio i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Turšić je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja te predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku. U mladosti je, pak, glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Koliko je poznato, iza Turšića je već jedan brak, a ujedno je i otac dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:21