STAO U OBRANU

Šajeta prokomentirao spornu Prljinu objavu o hajdukovcima: ‘Tek sam sad skužio što je rekao...‘

Poznati glazbenik tvrdi da na takvu objavu ‘na Kvarneru ne bi ni trepnuli‘

Šajeta i Zoran Prodanović Prlja

 Cropix/

Posljednjih nekoliko dana, ovogodišnji hrvatski izaslanici na Eurosong, popularni Let 3, našli su se na meti kritika zbog njihovog člana Zoran Prodanovića Prlje i njegovih komentara upućenih Hajdukovim navijačima.

Usprkos njegovoj ispriki i objašnjenju da nije mislio da će jedna "navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i isprovocirati toliko komentara", još uvijek se priča o objavi na Twitteru koja je razljutila Hajdukovce. Ubrzo se u cijelu priču uključio i pjevač Dražen Turina Šajeta te prokomentirao kobni "tweet" i fotografiju fritula, odnosno, poruku "nek se momci naviknu".

- Tek sam sad skužio što je rekao Prlja pa se digla frka, o bože, kako smo postali osjetljivi, grozno… Mi na Kvarneru ne bismo ni trepnuli na to - napisao je Šajeta na Twitteru. Šajetina objava nije naišla ni na kakve kritike ili neugodne komentare.

Podsjetimo, Jutarnji je u potpunosti prenio ispriku Zorana Prodanovića Prlje.

- Velik pozdrav svima. Ne bih volio da se stekne dojam da me sve ovo što se dogodilo od objave mojeg tvita nije dirnulo, pa evo nekoliko riječi o tome. Na kraj pameti mi nije bilo da će ova, po meni benigna navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i isprovocirati toliko komentara. Priznajem, pogriješio sam što sam išao dirati u ono što je svima najdraže, a to su naša djeca. Beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži - kaže Prlja i nastavlja:

- Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete, jer ovo što pišem pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjano, tako da vas molim da ovo objavite. Također, želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, zbog čega se ispričavam svim članovima benda. Apeliram na razum i još jednom se svima ispričavam - kaže Prlja u svojoj objavi koju nam je poslao putem svoje diskografske kuće Dallas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2023 23:16