ENERGIČNA PJEVAČICA

Samo mjesec dana nakon poroda Maja Šuput prekida porodiljni dopust i vraća se na posao

Iako se očekivalo da će Šuput pauzirati ove sezone, energična glazbenica odlučila se pridružiti kolegama u žiriranju novih talenata
 Instagram

Nakon što je korona prošle godine odgodila brojne velike televizijske produkcije, pa tako i najgledanijeg zabavnog showa "Supertalent", Nova TV kreće u produkciju osme sezone te natjecateljske emisije.

Snimanje audicijskih emisija startat će ove nedjelje, 18. travnja, a žiri će biti u standardnom sastavu - Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić.

image
Supertalent
Nova TV

Iako se očekivalo da će Maja Šuput pauzirati ove sezone jer je prije samo mjesec dana prvi put postala mama, pjevačica je ponovno sve iznenadila.

image
Instagram

Naime, Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov 17. ožujka dobili su sinčića Blooma, no glazbenica poznata po svojoj ogromnoj energiji odlučila se pridružiti kolegama u žiriranju novih talenata. Vođenje je ponovno povjereno tandemu Igor Mešin i Frano Ridjan, a ne čudi što su u produkciji Nove TV ponovno zaigrali na istu oprobanu varijantu jer je, primjerice, posljednja sedma sezona showa ponovno postigla rekord i bila najgledanija od svih izdanja "Supertalenta" do sada.

image
Instagram

U prosjeku ju je gledalo oko 834.000 gledatelja, a najgledaniju epizodu, emitiranu 3. studenog 2019., pratilo je više od milijun gledatelja.

Uz to, show je ostvario i najbolje rezultate dosad na društvenim mrežama. Facebook stranica Supertalenta, koja je tada imala 184.000 pratitelja, ostvarila je više od 20 milijuna pregleda videosadržaja, a što se tiče službenog YouTube kanala showa, koji je imao 483.000 pretplatnika, na njemu su u sedmoj sezoni ostvarili čak 70 milijuna pregleda videa. Osim toga, više od 12 videa imalo je zabilježeni pregled iznad milijuna.

image
Supertalent
Nova TV

Kada će osma sezona "Supertalenta" stići na male ekrane, još se ne zna, ali pretpostavlja se da će Novoj TV to biti udarni projekt za ovu jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:02