BEBA JOAKIM

Samozatajna Helena Livaković objavila rijetku fotografiju sa sinčićem: Imali su i omiljeno društvo

Helena Livaković iskoristila je zrake sunca za šetnju sa psom i sinom Joakimom

Helena i Dominik Livaković

 Tomislav Kristo/Cropix

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali su roditelji početkom ove godine. Helena je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici 6. siječnja. Sada s ponosom dijele trenutke sa sinčićem Joakimom na društvenim mrežama.

Danas je Helena išla u šetnju s njihovim psom i sinom. Prvo je podijelila fotografiju iz lifta.

image

Helena Livaković sa sinom

Screenshot/instagram/helenamatic/

Potom je fotografirala malenog Joakima kojeg je nosila u nosilici za bebe ispred sebe.

image

Helena Livaković sa sinom

Screenshot/instagram/helenamatic/

Podsjećamo, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine. Njihovoj ljubavi prethodilo je prijateljstvo i spojili su ih zajednički prijatelji. Zaručili su se 2021. i godinu kasnije su se vjenčali u katedrali Sv. Stošije u Zadru.

"Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja", rekla je Helena jednom prilikom za medije o njihovu odnosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:32