DELIGHT MODNI TRENDOVI

Samozatajna nova ljubav Zvonimira Bobana u izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight Ivan Friščić predstavio je svoju novu proljetnu kolekciju

Marijana Bićanić

 Matea Smolčić Senčar

Dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight Ivan Friščić predstavio je svoju novu proljetnu kolekciju, a za zaštitno lice nove kampanje odabrao je poznatu zagrebačku stomatologinju Marijanu Bićanić. Ovo nije prvi put da Bićanić surađuje s Friščićem, a sada je odradila i kompletnu kampanju koja je snimljena u Opatiji, točnije u Amadria park hotelu Royal, koji je poslužio kao idealna kulisa najljepšeg modnog proljeća.

To je bez sumnje bio izazov za ovu samozatajnu 34-godišnjakinju koja se prošlog ljeta našla u središtu pozornosti kada se doznalo da je u vezi s legendarnim nogometnim reprezentativcem Zvonimirom Bobanom koji se nekoliko mjeseci prije razveo od Leonarde Lončar. Novi par je odbio sve izjave na tu temu, što je situacija i sada, a Marijana Bićanić u međuvremenu je vratila svoje djevojačko prezime i više se ne preziva Gikić. Pa iako izbjegava društvene događaje i javna istupanja, Friščića i DeLight, brend koji radi svoje kvalitete, elegancije i nosivosti ima sve više poklonica pripadnica ljepšeg spola, nije mogla odbiti.

image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar
image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar

"Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način, i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima", izjavila je Marijana Bićanić.

''Kada prijateljstvo i posao budu prožeti u jednoj kampanji, tada rezultat bude savršen. Izuzetno sam ponosan na ovu kolekciju u kojoj smo proželi iskustvo, znanje i tradiciju", nadovezao se Ivan Friščić.

image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar
image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar
image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar

Atraktivna kolekcija sastoji se od odijela u bojama sezone - trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koja su odgovarajuća i za poslovne kombinacije i za specijalne prigode.

image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar
image

Marijana Bićanić

Matea Smolčić Senčar

"Kvaliteta izrade vidi se u svakom komadu, točnije u ručnom bodu koji je neizostavni dokaz kvalitete i izrade na svakom odijelu. Napravljena od finih materijala kao što su svila, pamuk, elastin, hladna vuna i viskoza, razmazila su brojne klijentice koje ih nose s posebnom pažnjom, već godinama.Tu su i neizostavne kraljice ženstvenosti - haljine, napravljene od viskoze, koje dolaze u atraktivnim šarenim midi i dugim izdanjima, ali i u popularnom polka dot uzorku. Lepršavost, savršeno naglašen struk, divni materijali, uzorci i boje, svakako će plijeniti pažnju", objašnjavaju u priopćenju.

Za make up Marijane Bićanić pobrinula se Sanja Agić, a za frizuru Danijela Pušeljić iz frizerskog salona Kosa i Partneri. Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, a video Marko Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 15:08