HRVATSKE MISICE

Šampanjac u bazenu, baklave za doručak, bikiniji i party do 4 ujutro u luksuznoj vili

Mia Pojatina i Tea Slavica vikend su provele na otoku Krku u vili Allen s pet zvijezdica
Tea Slavica na Krku

Slatke baklave za doručak, šampanjac u bazenu, bikiniji i 'napuhanci' po zadnjem trendu, partijanje na terasi do 4 ujutro i buđenje tek iza 10 sati ujutro.

Tako to izgleda kada misice ljetuju zajedno.

Za misice i prijateljice Miu Pojatinu i Teu Slavicu, koje su nakon sudjelovanja na prestižnom izboru ljepote Miss Universe Hrvatske postale miljenice javnosti, mlade dame kojima se prati svaki korak – ljeto je već počelo.

Za ovaj produženi vikend Mia i Tea su pobjegle od gradske vreve u mirnu oazu na sjevernom Jadranu, u Klimno na otoku Krku. Vikend su provele u luksuznoj vili Allen s pet zvijezdica, u kojoj se cijena za jedno noćenje po osobi kreće već od 1.078 kn, prema Bookingu.

image
Tea Slavica na Krku
Foto: Instagram

Mia Pojatina je 25-godišnja hrvatska manekenka iz Nove Gradiške, inženjerka medicinsko - laboratorijske dijagnostike te Miss Universe Hrvatske 2018. godine koja je predstavljala je Hrvatsku na izboru Miss Universe u prosincu 2018. u Bangkoku na Tajlandu. Na prošlogodišnjem izboru ljepote, kada je predavala svoju krunu, sprijateljila se s Teom Slavicom.

Iako je slovila za jednu od favoritkinja, 21-godišnja Zagrepčanka Tea Slavica osvojila je titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske 2019. godine, a Mia Pojatina je krunu i mandat predala Miji Rkman.

"Najljepša si", " Trebala si pobijediti", "Zaslužila si pobjedu. Molim te se prijavi i sljedeće godine", bili su tada samo su neki od komentara Teinih obožavatelja.

image
Ljetovanje Mie Pojatine i Tee Slavice na Krku
na slici Mia na ležaljci
Foto: Instagram


Tea je i prije sudjelovanja na izboru ljepote već bila u fokusu javnosti kao djevojka dinamovca i hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića, no nakon burnog razlaza od zanosne Tee krajem prošle godine, Bruno je, kako su pisali mediji, završio u naručju osječke tenisačice Donne Vekić.

image
Ljetovanje Mie Pojatine i Tee Slavice na Krku
na slici Mia jede baklave
Foto: Instagram


Osim što je model i manekenka, Tea Slavica potječe iz imućne zagrebačke obitelji i unuka je jedne od najbogatijih Hrvatica, ugledne galeristice Zdenke Infeld, studira međunarodno poslovanje, planira karijeru u financijama, ovisna je o adrenalinskim sportovima i cross country jahanju, a vlasnica je kobile imena Spice’n’Sugar koju redovito timari i jaše po zagrebačkom Jarunu.

Osim što su su ovog vikenda upijale sunce na ležaljkama uz bazen kako bi potamnile prije špice ljetne sezone i zabavljale se u bazenu, djevojke su same u bikinijima pripremile i roštilj.

S njima je u društvu bila i Petra Premor, vlasnica Preta design brenda koji se primarno bavi izradom peronaliziranih bikinija s vašim inicijalima.

image
Ljetovanje Mie Pojatine i Tee Slavice na Krku
na slici Mia peče roštilj
Foto: Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:19