NOVA BALADA

Sandi Cenov u Mustangu iz 1967. osvaja ženska srca, no pažnju je ukrala atraktivna plavuša

‘Nadam da će ova pjesma u ljudima izazvati samo pozitivne osjećaje, kako bi samo ljubav bila u fokusu‘, rekao je Sandi.
Sandi Cenov
 Hit Produkcija

Poznat po svojim baladama koje osvajaju ženska srca, 52-godišnji Sandi Cenov, nakon vjerojatno najneobičnije i najtiše protekle godine za glazbenike, izbacio je novi singl, još jednu dirljivu ljubavnu baladu "Savršen stih".

image
Sandi Cenov
Hit Produkcija
image
Sandi Cenov
Hit Produkcija

„Iskreno, nije mi bilo lako naći inspiraciju za pjesmu, ali kada sam uzeo gitaru u ruke i spontano zapjevao prve stihove, stvorio sam je, kao da je ona pronašla mene. Ovo su bila poprilično teška vremena za glazbenike. Meni je osobno bilo najteže to što nisam imao kontakt s publikom i zato se nadam da će ova pjesma u ljudima izazvati samo pozitivne osjećaje, kako bi samo ljubav bila u fokusu“, rekao je Sandi.

Snimanje spota odvilo se u zagrebačkom klubu Mint, a prošlo je u odličnoj atmosferi.

image
Sandi Cenov
Hit Produkcija

Sandi je uživao u društvu lijepe i profesionalne plesačice Anje Bijelić, koja inače gradi i svjetsku karijeru. U ljubavnom spotu, pojavljuje se i legendarni Mustang iz 1967., što je posebno obradovalo Sandija, s obzirom da je poznat kao ljubitelj egzotičnih i brzih automobila. Tekst i glazbu potpisuje Sandi, za aranžman, glazbenu produkciju je bio zadužen Mihael Blum, dok su video i fotografija nastale pod budim okom Hit Produkcije.

image
Sandi Cenov
Hit Produkcija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:20