U SRETNOM BRAKU

Sandra Elkasević prisjetila se dana iz snova: Ona i suprug slave posebnim povodom

Sandra se na svom Instagramu prisjetila vjenčanja sa suprugom Edisom koje se održalo prije mjesec dana

Sandra Elkasević (ranije Perković)

 Ronald Gorsic/Cropix

Na Silvestrovo sudbonosno „da” rekli su Sandra Elkasević (ranije Perković) i Edis Elkasević. Mladenci su zadnjeg dana prošle godine imali i vjenčano fotografiranje u centru Zagreba, a fotografije nam je poslao čitatelj.

image

Vjenčanje Sandre Perković

Snimio čitatelj//

Sada se Sandra prisjetila tog dana jer je prošao njihov prvi bračni mjesec.

„Prije točno mjesec dana ispisali smo najljepše stranice naše ljubavne priče! Dojmovi se još ne stišavaju, imam osjećaj kao da je bilo jučer. To je zaista u punom smislu te riječi, bio DAN iz SNOVA; prepun ljubavi, dragih nam ljudi, iskrene sreće, pjesme i plesa”, prisjetila se Sandra.

„VOLIM TE I ZAUVIJEK ĆU TE VOLJETI te neka nam sljedećih 119 mjeseci našeg zajedničkog putovanja bude ovako iskreno i emotivno”, zaključila je bivša atletičarka uz fotografiju s vjenčanja na kojoj se ljubi sa suprugom.

Podsjećamo, Edis je bivši atletičar i Sandrin trener od 2013. godine. Upoznali su se kad je ona imala 15 godina. Sandra je svojedobno za medije priznala kako se s 21 godinom „nekako malo zaljubila u njega”, a zaljubljenost je bila uzajamna. Tako je započela ova ljubavna priča koju su prije mjesec dana okrunili u društvu najmilijih, a slavlje su nastavili u zagrebačkoj Laubi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:24