HRVATSKA ATLETIČARKA

Sandra Perković pozirala u bijeloj haljini i zbunila fanove fotografijom na Instagramu: ‘Rekla sam da, da, da‘

Iz komentara se da zaključiti da su se Perković i njezin dugogodišnji partner Edis Elkasević vjenčali

Sandra Perković

 Sandra Perković/Instagram

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković (33), višestruka osvajačica zlatnih medalja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim prvenstvima u atletici, objavila je u subotu u večernjim satima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram jednu pomalo zbunjujuću fotografiju.

- I Said YES,YES, YES (hrv. rekla sam da, da, da) - napisala je Perković na Instagramu uz fotografiju sebe u dugačkoj bijeloj svilenoj haljini s tankim naramenicama te bijelim cipelama na petu. Objavu je oplemenila hashtagovima "#ForeverYoung", "#BrideToBe", "#ILove" i "#HappyGirl".

Iz komentara koje su joj njezini pratitelji ostavili pored fotografije dade se zaključiti da su se Perković i njezin zaručnik, dugogodišnji partner i trener Edis Elkasević (40) vjenčali ili da će to napraviti u vrlo kratkom roku.

Među osobama koje su joj čestitale našle su se i umirovljena hrvatska visašica Blanka Vlašić, hrvatska spisateljica Jelena Veljača te umirovljena nizozemska sprinterica Dafne Schippers.

Podsjetimo, njih su dvoje u vezi već 11 godina, a zaručili su se početkom 2023. godine.

Perković je Elkasevića upoznala kada je imala 15 godina, a jednom je prilikom u razgovoru za Novu TV rekla da se u njega zaljubila kada je imala 21 godinu te da su osjećaji bili obostrani.

- On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke - rekla je atletičarka Novoj TV.

Perković je u rujnu 2022. Novoj TV rekla da želi da ona i Elkasović ozakone svoju vezu.

- Za mene je brak svetinja. Ja želim da on bude moj odabranik i ja njegova, a kad će se dogoditi ta službena primopredaja prezimena to ću vas obavijestiti. Nas dvoje jesmo jedno za drugo i da li ćemo taj papir kao što ljudi vole reći, a ja se ne slažem, okončati ili nećemo - mislim da je najbitnije da se mi slažemo - rekla je Perković u rujnu 2022. godine za Novu TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:33