ZGODNA ATLETIČARKA

Sandra Perković proslavila rođendan pozirajući u uskoj haljini i zaključila: ‘Postajem bolja...‘

Sve najbolje poželjeli su joj putem društvenih mreža i Saša Lozar, Matija Vuica, Iva Šarić, Marko Grubnić...
Sandra Perković
 Ante Cizmic/Cropix

Sandra Perković proslavila je 31. rođendan riječima: "Sjajna stvar oko starenja je što ne gubite sve godine koje ste proživjeli! Ja ne starim, ja samo postajem bolja", napisala je na Instagramu jedna od naših najuspješnijih atletičarki uz fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini.

Dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja Sandra Perković s godinama izgleda sve bolje, složili su se njezini brojni obožavatelji, čestitajući joj rođendan. Sve najbolje poželjeli su joj putem društvenih mreža i Saša Lozar, Matija Vuica, Iva Šarić, Marko Grubnić...

- Svaki čovjek što je stariji i iskusniji, time mu je bolje u životu. Kažu da su tridesete neka prekretnica u životu jer, realno, kad slaviš 20. rođendan, mlad si, ne znaš tko ti nosi glavu. S 30 si u nekom mladenačkom pubertetu, a s 40 si u obitelji, imaš neke druge prioritete u životu. Da, mislim da je 30. rođendan jedna od prekretnica. Ne bojim se, veselim se ulasku u klub 30 - izjavila je Sandra lani za Sportske novosti.

image
Sandra Perković i Edis Elkasević
Ante Cizmic/Cropix

A da u tridesetima itekako uživa, jasno je svima. Sandra je već nekoliko godina u vezi s trenerom Edisom Elkasevićem. Upoznali su se 2012., a godinu poslije on je postao njezin trener. Tada su krenuli i Sandrini veliki uspjesi - zlato na Svjetskom prvenstvu 2013. i 2015., zlato na Europskom prvenstvu 2014. i 2016. te olimpijsko zlato 2016. u Rio de Janeiru.

"Svi se pitaju tko je to misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je Sandra 2015. godine na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:31