KAKVA MAČKA!

Sandra Perković u minijaturnom korzetu pokazala raskoš i izvan terena: Je li ovo njeno najseksepilnije izdanje do sad?

Atletičarka se prošle godine zaručila za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića

Sandra Perković

 Instagram/Sandra Perković/

Nakon što je ostala bez medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, naša najbolja atletičarka Sandra Perković (33) sportsku odjeću zamijenila je seksi topićem u stilu korzeta. Njezini obožavatelji slažu se da joj je to jedno od najseksepilnijih izdanja do sad, a zasuli su je brojnim komplimentima.

"Okreni stranicu", napisala je u opisu seksi fotografije na kojoj pozira u spomenutom topiću dubokog dekoltea i trapericama visokog struka, a na nosu ima i retro naočale.

"Predivna", "Kraljica", "Predivna si, kraljica ljepote", "Prelijepa" - glase samo neki od brojnih komplimenata koje je Sandra dobila na račun svog izgleda.

Podsjetimo, atletičarka se prošle godine zaručila za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića.

"Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba", izjavila je Perković za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:34