OBLJETNICA

Sanja Doležal dirljivom se objavom prisjetila svog supruga: ‘Zar je već toliko prošlo?‘

Javno je progovorila o boli koju je pretrpjela, ali i o tome kako se nosi s gubitkom

Sanja Doležal

 Lucija Ocko/Cropix

Sanja Doležal se emotivnom objavom na svom Instagramu prisjetila svog pokojnog supruga Nenada Šarića. Popularna je pjevačica Novih Fosila u opis napisala njegovo ime te dva važna datuma, onaj njegovog rođenja i datum kada je preminuo.

- Neno. 10.10.1947. - 03.05.2012. - stoji u spomenutoj objavi.

Nenad je preminuo u 66. godini života od posljedica teškog moždanog udara, a njezini pratitelji u komentarima ne mogu vjerovati da je od ove tragedije prošlo već 11 godina.

- Zar već toliko? - stoji u jednom od komentara.

image

Sanja Doležal, Nenad Šarić Brada, Rajko Dujmić i Marinko Colnago

Neja Markicevic/Cropix

Prisjetimo se, bivši bubnjar "Novih fosila", Nenad Šarić, preminuo je 2012. godine u 65. godini od posljedica moždanog udara, u Općoj bolnici u Karlovcu. Prema Slobodnoj Dalmaciji, moždani udar doživio je u vikendici na Mrežnici. Tamo je ostao nakon proslave Praznika rada, a supruzi je htio pripremiti iznenađenje za rođendan. Sanja je nakon njegove smrti često boravila u Donjem Zvečaju, a ta kuća joj je postala i stalni dom, gdje se rado bavi svojim novim hobijem - obrađuje svoj vrt.

image

Đurđica i Ivan Barlović s drugom pjevačicom Fosila, Sanjom Doležal, te Vladimirom Kočišem Zecom, Nenadom Šarićem i Marinkom Colnagom

Arhiva Hanza Medije

Sanja je za medije javno progovorila o boli koju je pretrpjela, ali i o tome kako se nosi s gubitkom.

- Prvih godina nakon suprugove smrti teško mi je padao Božić. Sada više ne, jer vjerujem da bi naši voljeni željeli na našim licima vidjeti osmijeh. Nene se sjetim svaki dan, naravno, a najzahvalnija sam na ljubavi koju smo proživjeli i na djeci koju smo zajedno odgojili - rekla je u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:31