‘GANG BANG 2020‘

Saša Antić upušta se u kriminalne radnje u novom spotu, a o čemu je riječ pogledajte u 20:20

Na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa te Dallas Youtubeu moći ćete uživati u nešto više od sat vremena odličnog showa
Saša Antić
 Šimun Šitum

Dan dugo očekivane Live stream promocije albuma "Škrinja" Saše Antića aka Alejuandra Buendije je stigao.

Danas, 20.11 u 20:20 na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa te Dallas Youtubeu moći ćete uživati u nešto više od sat vremena vrhunske glazbe i odličnog showa kojeg će za vas, u formi TV emisije, pripremiti poznati splitski TBF glazbenik. U studiju će ugostiti zvijezde domaćeg hip-hopa s kojima je surađivao na albumu, kao i goste iznenađenja, regionalno uspješne hip-hopere.

U sklopu live stream predstavljanja albuma bit će premijerno pušten spot za pjesmu Gang Bang 2020 u režiji Dragana Đokića. Spot je sniman na ulicama Splita i prati tužnu sudbinu člana nekad vrlo popularnog glazbenog sastava koji se pritisnut okolnostima u okrutnom svijetu glazbene industrije nepromišljeno upušta u kriminalne radnje. Pogađate, riječ je o Saši koji na ulicama Splita se upušta u nadrealne, zakonom kažnjive radnje. Sve to u svrhu umjetnosti naravno.

“S ponosom i neskrivenim zadovoljstvom želim objelodaniti kako danas izlazi moj novi album, Alejuandro Buendija - “Škrinja” u izdanju Dallas Recordsa. U 20:20 u produkciji Play Studija možete pratiti live stream predstavljanje albuma na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallasa te Dallas Youtubea. U opuštenoj i spontanoj atmosferi, u formi mozaične kontakt tv emisije, ugostit ću drage ljude s kojima sam surađivao u izradi albuma, između ostalih bit će tu i Kandžija i Magellano.

Puštat ćemo redom pjesme s albuma uz pripadajuće spotove i prateće videe i odgovarati na pitanja gledatelja. U emisiji će biti premijerno pušten i video spot za pjesmu Gang bang 2020 u režiji Dragana Đokića, a tu je i još par iznenađenja koja vam naravno neću otkriti. S razvidnim nestrpljenjem i zavidnom dozom uzbuđenja čekam početak promocije”, kaže Saša.

Album “Škrinja”, koji će uskoro biti predstavljen javnosti, nastajao je za vrijeme karantene. Na albumu prevladava društvena tematika kroz vrhunsku liriku i puno crnog humora, a riječ je o pjesmama koje su nastale u posljednjih pet godina.

“Škrinja je nastala jednostavno. Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije.”, naglašava Saša Antić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2020 09:00