UŽIVA NA ODMORU

Saša Kopljar otputovao na egzotičnu destinaciju pa pokazao svoju opušteniju stranu: Evo kako je ‘pecnuo‘ suprugu

Unatoč tome što ne objavljuje fotografije supruge i zajedničkog života toliko učestalo, odlučio je podijeliti fotografije s Kube

Saša Kopljar tijekom odmora na Kubi

 Marko Todorov/cropix/screenshot/instagram/

Saša Kopljar, jedan od najdugovječnijih i najpoznatijih televizijskih voditelja, otišao je na zasluženi odmor na egzotičnu Kubu, a svoje pratitelje na Instagramu često iznenadi zanimljivim fotografijama s putovanja. Svoju ležerniju, opušteniju stranu od one koju smo navikli gledati na televizijskim ekranima u udarnim terminima, pokazao je fotografijom koja je nasmijala brojne pratitelje.

- Gle čuda… Oldtimer na Kubi, a bogami i dva - napisao je 60-godišnji Kopljar uz fotografiju na kojoj je pozirao uz automobil, odnosno, "oldtimer".

Uz dozu humora, Kopljar je podijelio i fotografiju sa svojom suprugom Renatom, s kojom je u braku preko 20 godina. Unatoč tome što ne dijeli fotografije supruge i zajedničkog života toliko učestalo, tijekom odmora na Kubi je podijelio brojne lijepe trenutke i uspomene s dugogodišnjom partnericom.

- ‘Nedobog‘ da propusti neku aktivnost pa makar i tečaj salse na 45 stupnjeva - napisao je uz fotografiju na kojoj vidimo kako njegova supruga pleše na plaži, a na ovom atraktivnom putovanju nije nedostajalo ni romantičnih gesti. Naime, njegova je supruga ispisala njihova imena na zid i dodala crtež srca.

image

Romantična gesta supruge Renate

Screenshot/instagram/

Renata i Saša inače imaju dvoje zajedničke djece, sina Frana i kćer Adrianu, čije fotografije nerijetko podijeli na svom Instagram profilu punom fotografija poslovnih, ali i privatnih avantura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:35