‘PRIZNAT ĆU‘

Sebastian Popović opjevao prekid i bivšu ljubav uz zanimljiv ritam i vrhunsku glazbenu produkciju

Do kraja godine planiran je završetak albuma, a osim što sam piše tekstove i sklada glazbu, pjevač usavršava i sviranje klavira
Sebastian Popović
 PROMO

Pjesmama "Maksimum" i "Normalno" Sebastian Popović ušao je među najslušanije singlove u Hrvatskoj i ponovno dokazao da se konstantan rad i trud isplate. Nakon osvježenja koje je donio na estradnu scenu, novi singl posvećen je bivšim ljubavima, a za pjesmu "Priznat ću" snimljen je i videospot.

Svi znamo da je svaki prekid težak i ostavlja gorak okus u ustima, ali zašto ga ne opjevati uz zanimljiv ritam i vrhunsku glazbenu produkciju? Osim oca glazbenika Daniela Popovića i majke poduzetnice Sanje Bjedov, čiju neizmjernu podršku mladi Sebastian ima u svemu, uzeo je u obzir svaku dobronamjernu kritiku i savjet vjernih slušatelja.

"Do kraja godine planiran je završetak albuma, ali u doba pandemije, koja nam je uvelike poremetila planove, ipak se nadam samo pozitivnim rezultatima. Kad čovjek krene od nule, a nakon određenog vremena publika prepozna jedinstven stil i inovativnost, mogu samo reći da svakim danom dobivam sve veći vjetar u leđa", zaključuje Sebastian.

Osim što sam piše tekstove i sklada glazbu, mladi pjevač sve više usavršava i sviranje klavira.

image
Sebastian Popović
PROMO

"Da biste uspjeli u ovom poslu, publici trebate dati cijelog sebe. Svoju emociju, vrijeme i enormnu količinu ulaganja i vjere".

Uspjeh ne dolazi preko noći, svjestan je toga Sebastian odavno, ali osim posla, profesionalnog pjevanja i uređivanja nekretnine, slobodnog vremena nema previše.

"Kad nešto radite s ljubavlju, ništa nije teško", uz osmijeh dodaje Sebastian, nadajući se da će novim singlom, koji je dostupan na svim digitalnim servisima, ponovno osvojiti srca publike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:07