KAKAV TALENT

Seksi Ukrajinac zaludio Šuput i ostale Hrvatice: ‘Curi sam morao ugasiti TV dok je ovaj plesao‘

Oleg Tatarynov plasirao se u finale ‘Supertalenta‘, a njegova impresivna izvedba sve je ostavila bez teksta

Maja Šuput i Oleg Tatarynov

 Youtube

Ukrajinac Oleg Tatarynov plasirao se u finale "Supertalenta", a njegova impresivna izvedba ostavila je bez teksta žiri i publiku. To se posebno vidjelo na pjevačici Maji Šuput, koja je pratila nastup kao hipnotizirana, a često su se mogli čuti i uzdasi oduševljenja.

Njegov nastup izazvao je erupciju pozitivnih komentara i na društvenim mrežama, a čini se da su ovog puta gledateljice bile posebno zadovoljne.

"Oči mi skoro ispale", "Srećom pa je moja žena prespavala njegov nastup, uh", "Ja sam svojoj djevojci morao ugasiti TV dok je ovaj plesao", "Ako on pobijedi, cijepit ću se šest puta", "Želja svih žena za Božić, Oleg ispod bora", "Odličan nastup, svaka čast" - samo su neki od komentara oduševljenih gledateljica.

Olegu ovo nije prvi nastup u Supertalentu. Naime, već se natjecao u talijanskoj i španjolskoj inačici popularnog showa, a akrobacijama se bavi već pet godina. Da akrobacije mogu biti opasne, uvjerio se prije godinu dana kada je pao s visine od šest metara i zadobio teške ozljede.

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, ozlijedio sam koljeno i nogu i jedno vrijeme nisam mogao hodati", rekao je Oleg u audicijskoj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:03