OTPJEVALA OLIVERA

Senzacionalna Chriztel (13) ganula zvijezde: ‘Tajči je zbog mene pustila suzu, evo što je rekla‘

Pobjednica Supertalenta kaže da će pamtiti dodjelu Zlatnog Studija jer se fotografirala s najvećim hrvatskim zvijezdama

Tereza i Chriztel

 Privatna Arhiva/

Joj, krasno mi je bilo - kaže Chriztel Renee Acuveda, 13-godišnja pobjednica Supertalenta koja je u petak na dodjeli najveće medijske nagrade Zlatni Studio moćno otpjevala hit ‘Ako izgubim tebe‘ kojeg inače obožavamo slušati u izvedbi Olivera Dragojevića.

image
Vedran Peteh/Cropix

- Nije to lagana pjesma, nema pjevački lagane pjesme od gospodina Olivera, ali ja unatoč tome nisam imala tremu - otkriva simpatična Filipinka koja već tri godine živi u Brezovcu, pokraj međimurskog Martina na Muri.

- Baš sam se lijepo provela na Zlatnom Studiju, a uoči same dodjele fotografirala sam se s najvećim hrvatskim zvijezdama. Pričala sam s Tajči, koja mi je rekla da joj se jako dopada kako pjevam i da je uživala dok me slušala. Čak mi je rekla i da se malo rasplakala kad je čula kako pjevam pjesmu gospodina Olivera. Gospođa Tereza me zagrlila i poljubila, rekla mi je da je za mene čula još na Supertalentu, savjetovala mi je da svakako nastavim s pjevanjem, kao i da čuvam glas - priča Chriztel, koja se družila i s Petrom Grašom i Zlatanom Stipišićem Gibonnijem.

image

Chriztel i Katja Matković

/Privatna Arhiva

- I Petar i Gibonni čestitali su mi na nastupu, a ja sam bila malo zbunjena jer mi je čudno bilo da tako velike zvijezde čestitaju meni - priznaje Christel, koja se na svečanosti sprijateljila s dvije godine mlađom Katjom Matković, dječjom filmskom glumicom.

- Ona me pitala malo o pjevanju, ja nju malo o glumi. Bih li i ja voljela glumiti jednog dana u nekom filmu? Zašto ne? Možda neka komedija ili mjuzikl - kaže pobjednica Supertalenta.ž

image

Chriztel s Tajči

/Privatna Arhiva
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:47