IZNIO SVOJU VERZIJU

ŠERBEDŽIJA O HAPŠENJU U KALIFORNIJI 'Nisam pio viski, nego vino, alkotest je bio malo iznad granice. Nije bilo prekršaja, ali platio sam kaznu...'

 
Rade Šerbedžija
 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Nakon što je objavljeno da je naš proslavljeni glumac Rade Šerbedžija (71) prošlog vikenda uhićen u Santa Monici u američkoj saveznoj državi Kaliforniji jer je vozio pod utjecajem alkohola i automobilom vrludao po cesti, oglasio se i glumac.

Ranije je, podsjetimo, američki TMZ objavio da je Šerbedžija pao na alkotestu, a i lokalna policija je potvrdila da je kažnjen 23. lipnja te je pritom objavila i fotografiju, tzv. mugshot, koja se prema policijskom standardu uvijek snima nakon privođenja. Glumca su pustili na slobodu nakon što je uplatio nepoznati iznos jamčevine.

Šerbedžija u izjavi za srpski Blic kaže da je cijeli incident zapravo bio samo 'rutinska kontrola' i tvrdi da je na licu mjesta platio kaznu. Doduše, kaže i da nije počinio nikakav prekršaj, a i demantira izvješće TMZ-a prema kojemu su pored njega u autu našli otvorenu bocu viskija.

- Nije bilo nikakvog prekršaja u vožnji. Zaustavili su me rutinski i pošto sam popio tri čaše vina, alkotest bio je malo iznad dozvoljene granice, tvrdi glumac.

Santa Monica Police Department
Procurila je fotografija koju policija redovno snimi nakon što nekog privede. Na ovoj je Rade Šerbedžija nakon pijane vožnje

Šerbedžija se u međuvremenu vratio u Hrvatsku gdje je ovog vikenda bio na pulskom otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletna predstava 'Gospoda Glembajevi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:30