PROBLEMATIČNI GLUMAC

Sergej Trifunović se oglasio nakon što je pušten iz pritvora: Sad sam potpuno novi čovjek. Preodgojen

Trufunović je sredinom travnja priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je od poznanika kupio drogu

Sergej Trifunović

 Boris Kovačev/Cropix

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se na svojoj društvenoj mreži nakon što je prije nekoliko dana pušten iz pritvora u Beogradu, piše Slobodna Dalmacija.

‘‘Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Preodgojen. Bolji. Sportaš. Svi na izbore", napisao je na Instagramu.

Podsjetimo, Trufunović je sredinom travnja priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srpski mediji, od poznanika kupio drogu.

Glumcu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srpskih medija, priznao je posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Početkom proteklog rujna priveden je u Splitu, kada je prijavljen zbog dva nedjela - držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Sve je počelo sukobom na plaži gdje je doveo svog psa iako ta plaža nije bila predviđena za životinje. Sveukupno je na kraju u dva dana napravio pet prekršaja. Zbog opetovanih ponavljanja prekršaja, zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Europskoj uniji, te u Norvešku, Island i Lihtenštajn.

Samo mjesec dana kasnije Trifunović je uhićen u Beogradu jer nije htio platiti novčanu kaznu. Kazna je zamijenjena zatvorskom, no ubrzo se predomislio i ipak je platio, nakon čega je i pušten na slobodu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:53