NEUTJEŠNI BRANIČ

Sestra Gvardiol mlađem bratu Jošku uputila dirljivu poruku: Uplakan je nakon poraza zadnji napustio travnjak

Gvardiolova je starija sestra emotivnom Instagram objavom tješila svog mlađeg brata

Gvardiolov suigrač Marko Livaja i Gvardiolove sestre izrazito su ponosne na njega

 Afp/Instagram/screenshot

Poraz Hrvatske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru mladom je hrvatskom nogometašu Jošku Gvardiolu izrazito teško pao. U jednom je trenutku ostao sam na terenu, pa čak i zaplakao, a njegov suigrač Marko Livaja ga je zagrlio i pokušao ga utješiti. Gvardiolova sestra Lorena emotivnom je objavom na Instagrama pohvalila, ali i utješila svog mlađeg brata, koji se itekako iskazao igrom u proteklih mjesec dana.

image

Livaja i Gvardiol

Jewel Samad/Afp

- Ponosna - kratko je i jasno napisala Lorena Gvardiol u opisu svoje objave u Instagram storyju.

Inače, 25-godišnja Lorena, druga Joškova sestra Franka i majka Sanja podržavale su Joška s tribina od samog početka Mundijala u Katru, a otac Tihomir im se pridružio tek uoči polufinalne utakmice s Argentinom jer je ostao na zagrebačkoj tržnici Dolac baviti se svojim svakodnevnim poslom u ribarnici.

Podsjetimo, fotografijama nakon utakmice s Belgijom i emotivnom snimkom na kojoj grli svoju majku Sanju, svijet je upoznao Gvardiolovu obitelji koja je itekako podržavala i bodrila svog najmlađeg člana u posljednjih šest utakmica hrvatske reprezentacije, često ga nazivajući njihovim "ponosom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:51