PIŠU SRPSKI MEDIJI

SEVERINA CIJELU NOĆ PLESALA U DRUŠTVU, NABILI RAČUN OD 1000 EURA, A SVE JE PLATIO BRENIN SIN? Menadžer pjevačice: 'Sve su izmislili'

 
Severina
 Maja Zlatevska / Hanza Media

Srpski mediji raspisali su se o navodnom izlasku hrvatske pjevačice Severine Kojić, koja je petak navečer, kako tvrde, provela bez supruga Igora Kojića, no to je, kako napominju, nije spriječilo da uživa u nastupu turbofolk pjevačice Aleksandre Prijović.

- Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije bio problem - rekao je jedan neimenovani izvor za Blic.

- Plesala je uz sve Aleksandrine pjesme i nazdravljala s društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pesmu da joj je Aleksandra posebno otpjeva - kaže spomenuti izvor.

 

Bila je, kako se navodi, smještena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, navodno pravio dugogodišnji Aleksandrin partner i sin Lepe Brene Filip Živojinović.

- Svi su bili veseli i pilo se baš dosta - priča izvor Blica.

Severina je, prema srpskom listu, ostala do kasno u noć, a u jednom se trenutku družila i sa spomenutom turbofolk pjevačicom. Račun koji je napravljen u separeu u kojem je sjedila Severina na kraju je iznosio oko tisuću eura, a cijeli račun je platio Živojinović, tvrdi Blic.

No, Severinin menadžer Tomislav Petrović ima potpuno drugačiju verziju priče.

- Severina nije bila na nastupu Aleksandre Prijović u Beogradu. Sve objavljene informacije o tome su izmišljene, demantirao je Petrović srpske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2021 08:46