PROGLASIO SAMOIZOLACIJU

SEVERINA EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI O ŽIVOTNOJ DRAMI USRED KORONAKRIZE 'Milan Popović koristi trenutnu situaciju da mi spriječi viđanje djeteta'

 
 Damir Krajac / CROPIX

Severina Kojić objavila je na Instagram profilu kako joj Milan Popović odbija mogućnost da vidi njihova zajedničkog sina jer je proglasio samoizolaciju za sebe, ali i malenog Aleksandra zbog koronavirusa jer je prvog vikenda u ožujku bio na skijanju u Austriji, koja je jedna od rizičnih zemalja.

Mjere samoizolacije u Srbiji traju 28 dana za one koji su boravili u Austriji, a on je samoizolaciju proglasio do 31.3. i sada je sasvim izvjesno da Severina Kojić u naredno vrijeme neće moći vidjeti sina kojeg je trebala vidjeti i nadolazećeg vikenda. Severina Kojić u ekskluzivnoj izjavi za Jutarnji list opisala je dramu koju od nedjelje proživljava u Beogradu.

- Molila sam ga još u nedjelju kada smo oboje bili u Beogradu i nije mi dopustio. Zato sam objavila onaj tužni instagram status. Jedva sam čekala današnji dan da ga po dogovoru preuzmem u 15 sati u Njegoševoj ulici gdje Milan Popović živi i vratim u 20 sati.

Prije podne me zatekao mail da je on sebe i sina stavio u izolaciju jer da smo oboje roditelja prije deset dana bili izvan Hrvatske. Ja sam prvog vikenda u ožujku jedan dan bila u Švicarskoj, a on kaže da je bio taj vikend u Austriji što tek sada saznajem. Moram reći da sam nakon tog dana boravka u Švicarskoj bila dva puta sa sinom, a otac cijeli tjedan i nikom nije rekao da je bio u Austriji.

Naravno da sam odmah shvatila da koristi trenutnu situaciju da mi spriječi viđanje djeteta, jer je samoizolacija odnosno izolacija od mene potpuno izlišna. Da je Milan Popović brinuo za zdravlje sina ostao bi u Zagrebu i sa mnom se posavjetovao o tome i rekao mi da je bio u Austriji. Umjesto sina, na ulasku u zgradu dočekali su me zaštitari, a on nije odgovarao na zvono ni na poruke - izjavila nam je Severina Kojić.

Kako se u Srbiji i dalje vodi postupak o dvostrukom prebivalištu Aleksandra, a prema nepravomoćnoj presudi dijete ima prebivalište u Hrvatskoj Severina Kojić strahuje da Milan Popović sa sinom ode na jednu od destinacija gdje živi, a na što godinama upozorava sve institucije i sud. Posebno pod okolnostima o kojima je doznala upravo iz Jutarnjeg lista o nadzoru i sumnji vezanih za račun Milana Popovića u Zagrebačkoj banci. O toj aferi Popović je, inače, nedavno davao i izjave hrvatskim televizijskim postajama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:01