NAJAVILA KAMPANJU

Severina: ‘Ja sam kao vi! Znam kako izgleda život s tugom. Ovo posvećujem ‘bolesnicima u društvu‘...‘

Pjevačica Severina oglasila se na društvenim mrežama nakon što je splitski Županijski sud vratio sina!

Severina Vučković

 Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevačica Severina oglasila se na društvenim mrežama nakon što je splitski Županijski sud ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka Aleksandra dužni ‘roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno‘.

"[JA SAM KAO VI] Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dva tjedna, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na ‘normalne‘, na ‘bolesnike u društvu‘, koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini ‘bolesnici našeg društva‘ su oni koji ‘drugačije‘ javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…", napisala je Severina na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:00