OD SUMRAKA DO ZORE

Severina: ‘Moj rođendan izgleda kao svadba, recimo Grašina na koju nismo bili pozvani‘

Splitska pjevačica nije odoljela a da malo ne zeza svog kolegu koji se nedavno oženio s Hanom Huljić i čeka prvo dijete

Severinin 50. rođendan

 Instagram/Cropix

Nakon što je u četvrtak velikim tulumom u zagrebačkom klubu Mint Severina proslavila svoj 50. rođendan, splitska pjevačica nije zaboravila na rođendan svoje prijateljice, fotografkinje Sonje Dvornik. Na svom Instagramu joj je jučer posvetila objavu: "Danas je poseban dan, jer se rodila ona koja je poslana na ovi svit da ga popravi i ulipša. Moj život je lipši otkada te znam, amore moj, Sonja Dvornik. Fotografije su nam simbolične, od naprid i otraga. Skupa koračamo naprid i jedna drugoj iza držimo leđa. Sretan rođendan mila", napisala je Severina uz zajedničke fotografije s prijateljicom snimljene na njezinom partyju.

To su tek neke od fotografija koje prikazuju atmosferu s njezina tuluma na kojem se okupilo 300-tinjak ljudi. Fotografima nije bio dozvoljen ulazak u Mint, a Severinin tim angažirao je svoje fotografe i snimatelje kako bi pjevačica imala uspomenu za svoju privatnu arhivu. Nije bilo u planu da ih objavljuje, no očito oduševljena onime što su joj prijatelji organizirali, nije odoljela da barem nekoliko trenutaka s partyja ne podijeli s javnošću. S druge strane, tko će zabraniti gostima da koriste svoje smartphoneove i društvene mreže? Tako sve više detalja s ove glamurozne zabave curi u javnost.

image

Severinin rodjendan

Instagram

Večer je počela uz šampanjac dobrodošlice, dok se za glazbenu pozadinu brinuo DJ. Uzvanici su se slikali ispred ogromnog panoa od ruža na kojem su cvjetovima bila ispisana slova "SV", koji se nalazio odmah blizu ulaza. Severina je blistala u Balenciaginoj crnoj haljini obilazeći goste da bi i sama jedan tren zaključila kako ne stigne sa svima popričati, ispričavajući se zbog toga.

image

severinin rodjendan

Instagram

Gostiju je bilo sve više, a kako je Severinina haljina imala šlep, pjevačica se odlučila presvući, očito shvativši da joj je takva haljina nepraktična za gužvu. I u novom odjevnom izdanju senzacionalno je izgledala. Bila je to uska haljina bež boje, takozvana "gola", što je neke podsjetilo na slavno izdanje Marilyn Monroe.

Hrana se služila u sljedovima, ništa količinski pretjerano, no taman da se može dobro popiti. Bilo je tu klasike poput pršuta, sira i maslina, ali i raznih pašteta među kojima i one s tartufima.

image

Severinin rodjendan

Instagram

Prvi je na scenu izašao sjajni Marko Tolja, a odlično raspoložena Severina odmah je zaplesala.

image

Severinin rodjendan

Instagram

I nije stala cijelu noć. Nije odoljela i da ne "pikne", onako pravo po splitski, Petra Grašu kada se pojavio s trudnom suprugom Hanom Huljić negdje oko 23 sata.

- Nisam naviknuta na ovakve proslave, izgleda kao svadba. Recimo kao Grašina. Na koju nismo bili pozvani - nije odoljela, a da ne zeza kolegu Severina.

Imala je i veliku tortu od krokanta koju je izradio Bobis, kazala je kako nije imala nikada ljepšu, a rezanje je kao na izborima sa scene komentirao Mislav Bago.

Nakon Tolje uslijedio je nastup beogradske grupe Magla, a potom su se krenuli redati Selma Bajrami, Ana Bekuta, Saša Matić, Haris Džinović, Grašo, Matija Cvek, kao i sama Severina.

Cijelo vrijeme na velikim platnima projicirale su se ili Severinine fotografije ili što se događa na pozornici, kako bi svi gosti, smješteni na tri nivoa mogli imati pregled. Uzvanici su stvarno dolazili iz svih sfera društvenog života pa su tu uz već spomenute bili slovenski chef Tomaž Kavčič, Miroslav i Ela - Pupa Lilić, Ana Begić Tahiri, Daniela Trbović, Dimitrije Popović, Ivica Propadalo, Tarik i Lejla Filipović, Joško Čagalj Jole, Andrea i Hrvoje Čermak, Daria Lorenci Flatz, Matija Vuica, Aleksandra Dojčinović, Rajko Ostojić, Ksenija Urličić, Mojmira Pastorčić, Aleksandar Trifunović, Boris Ružić, Arija Rizvić, Nenad Korkut (koji je prvi zaplesao sa slavljenicom), Tomislav Petrović, Sandi Cenov, Boris Novković,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:56