PLIJENILA PAŽNJU

Severina na dodjeli Zlatnog Studija: ‘Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze‘

Severina je na dodjelu Zlatnog Studija došla u crnoj elegantnoj haljini dok je nosila ‘wet look‘, a Grašo se našalio s koelgicom

Petar Grašo, Severina

 Vedran Peteh/Cropix

Severina je u petak dobila nagradu Zlatni Studio kao najbolja pjevačica, a bila je nominirana s Ninom Badrić i Vannom. Na dodjelu je stigla u društvu majke Ane i družila se s domaćim zvijezdama. Za IN Magazin Nove TV ispričala je kako je provela prošli tjedan.

image

Severina i Ana Vučković

Vedran Peteh/Cropix

"Pošto sam ovaj tjedan provela u ponedjeljak na kaznenom sudu, utorak na općinskom sudu, srijedu na socijalnom, četvrtak kod doktora, evo danas na nagradama, sutra imam koncert i onda se to tako ponavlja. Mislim zabavno je, zanimljivo", našalila se.

Proteklih 11 godina borbe za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kaže da bi mogla pretočiti u kazalište.

"Tarik bi htio raditi predstavu, ali ja sam mu rekla ‘‘Moraš napraviti neko reality kazalište!‘. Jer ne može predstava bit stalno ista zato što je materijal sve friškiji i friškiji i samo se događa i događa. Možda neka serija, ali u nekoliko sezona koja će trajati do kao... ne znam... ne znam koja ima najviše sezona u serijama!", ispričala je, pa dodala kako je humor drži na životu.

"Treba biti humora! Humor nas je održao, njemu hvala, mi smo doma jako duhoviti. Pronalazila sam se u raznim pjesmama ovdje - ‘Mama ljubila morona!‘‘‘, dodala je.

Severina je došla odjevena u crnu Versace haljinu, a neki kolege našalili su se na račun njezina "wet" izgleda.

"Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze... Volimo se počastit‘ s vremena na vrijeme‘‘, otkrila je pjevačica.

O svojoj konkurenciji misli sve najbolje i otkriva kako nagradu nije očekivala.

image

Najbolja pjevacica godine - Severina

Ronald Gorsic/Cropix

"Imala sam u konkurenciji dvije pjevačice koje su fantastične, moja generacija i ja dijelim s njima ovu nagradu", kazala je i posebno se zahvalila Nini Badrić za koju ističe da je voli.

‘‘Nagrade su jako bitne. Jako su bitne mladim ljudima nek‘ im budu vjetar u leđa a pošto sam i ja isto mlada nek‘ je to i meni vjetar u leđa‘‘, ispričala je Seve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:13