JE LI MOGUĆE?

Severina na koncertu u Crnoj Gori: ‘Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno. Vratilo se dite materi!‘

Podsjetimo, u studenome 2019. Severina je izgubila skrbništvo nad sinom odlukom Općinskog suda u Zagrebu
 Damir Krajac/Cropix

Splitska pjevačica Severina održala je u nedjelju u uvali Luštica u Tivtu u Crnoj Gori koncert za pamćenje jer je svojim obožavateljima otkrila nove, divne vijesti iz privatnog života.

Najprije je najavila pjesmu 'Rođeno moje' koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za skrbništvo nad svojom djecom, a potom se kratko obratila publici otkrivši novosti.

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem - neodređeno je rekla Severina, a snimku su prenijeli njezini obožavatelji na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Severina već godinama vodi mučnu bitku za skrbništvo nad djetetom s ocem devetogodišnjeg Aleksandra, Milanom Popovićem. U studenome 2019. dobio je skrbništvo nad sinom odlukom Općinskog suda u Zagrebu, a ona tu odluku pokušava osporiti.

Nedavno je u medije procurila vijest kako se Severina razvela od Igora Kojića s kojim je bila u braku nekoliko godina. Sporazumno su se razveli 19. kolovoza na zagrebačkom sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:12