SVE ZBOG CIJEPLJENJA

Severina na meti kritika antivaksera zbog detalja na torbici: ‘Pala si mi u očima, prodala si se‘

Severinina torbica na kojoj piše ‘Vaccinated and ready to mingle‘ izazvala je žustru raspravu na Instagramu

Severina Vučković

 Marko Todorov/Cropix

Pjevačicu Severinu na Instagramu prati 1.3 milijuna ljudi, koji uglavnom podržavaju sve što njihova omiljena glazbenica objavi ili napravi. No, posljednja Severinina objava izazvala je žestoku podjelu mišljenja, a mnogi su joj priprijetili da će je prestati pratiti zbog njezina poteza.

Seve je, naime, objavila fotografiju na kojoj u ruci drži torbicu na kojoj piše "Vaccinated and ready to mingle" ili u prijevodu "cijepljena i spremna za druženje". Riječ je o modelu libanonske dizajnerice Sarah Beydoun za brend Sarah's Bag.

"Ti si sebe sahranila i prije vakcine, tebi je svejedno", "Seve, slušam te preko 20 godina...S ovom objavom si mi pala u očima, prodala se...", "Ostavi se ćorava posla", "Glupa ti je torba. Mislio sam da si pametnija od ovoga" - glasili su neki od komentara onih koji se ne slažu sa Severininim stavom o cijepljenju.

Bilo je i onih koje je njezin potez oduševio. "Severina je carica", "Svaka čast, Severina", "Seve uvijek korak ispred svog vremena...pametna i lipa", poručili su joj ostali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:19